Ostatnio na markecie zauważyłem ze pojawiło się cos takiego jak "dzialko obrotowe". Pytałem innych graczy ale oni mowili ze to jest nielegalne. Zdążyłem zrobic ss jednak po około minucie przedmiot wycofano ze sprzedaży. Serwer: Minefox.pl. Dowód:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=M08O
Przejrzałem cały serwer i mam teorie skąd można to wziąć.
Pierwsza opcja jest taka, że SzybkiBanan nagrywał trolowanie i po prostu dał mu to do ekwipunku. Zapewne potem zabrał.Z tego co wiem ta broń istnieje ale nie ma sposobu na jej zdobycie.
Myślałem jeszcze, że może wypaść z wojska ale jest to mało prawdopodobne.
Jest możliwe że przed tym "nowym" gta te dzialko zawieruszyło się gdzieś na mapie.
@czarna racja, broń istnieje na serwerze lecz nie jest dostępna
Z wojska raczej na pewno nie wypadła, jeśli już dropnąłby item to zwykła smycz.
Prawdopodobnie działko zostało skitrane na przykład w jakiejś skrzyni na spawnie i tak przetrwało początek nowej edycji. Tak samo przetrwały sety bez ench i taki drewniany miecz, widziałem na ofertach, dostawało się go za questa z vladimirem (nwm czy pamiętacie)
zwykły fejk

Banan a dlaczego nie usunąłeś czarnego rynku tylko zabudowałeś ? bo czasami jest tak ze się gracz wbuguje w ścianę lub podłogę, wiec tam można kupić to...
(13-November-2016 16:11:07)GTAMaster napisał(a): [ -> ]Banan a dlaczego nie usunąłeś czarnego rynku tylko zabudowałeś ? bo czasami jest tak ze się gracz wbuguje w ścianę lub podłogę, wiec tam można kupić to...
No właśnie... Ja tylko zrobiłem ss jak zauważyłem to. Rzeczywiście ktoś mogl się zbugować i kupić to działko.
Czlowieku zbugowac sie w podlodze ? Chyba cheatami na free camie
Dajcie już spokój... Banan napisał, że to fejk.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!