08-November-2016, 21:15:42
Witam,
Postanowiłem przygotować dla Was może trochę dla śmiechu.... eeeeee zupełnie na poważnie propozycję na GTA. Znaczy wstępnie to miało być dla śmiechu, ale jako Easter Egg a jak każdy gracz wie easter eggi na serwerach są fajne
, więc może można by wprowadzić gdzieś do kupienia Zestaw Typowego Dresa! XD. Wiem, że pewnie sobie myślicie, że to bez sensu, ale po 1. set mógłby mieć fajne enchatny i być w miarę atrakcyjny, kosa też się niektórym przyda i jak parę innych itów i byłoby to fajne nawet jakby po mieście chodziły dresy XD. No nie wiem można to przemyśleć.
Można by dodać skrzynię do Kasyna gdzie byłyby te itemy dostępne do dropu XD.A i na moim filmie "Kiepy" to patyki, ale powinna to być txt papierosa, więc może można taką zrobić i wprowadzić do gry 
A teraz przyszedł czas na opisanie Zestawu Typowego Dresa:
1. Ubiór:
- Czapka Wpierdolka (nie banować za "przekleństwo" XD to tylko w celach humorystycznych)
- Trójpaśna Bluza Adasia
- Trójpaśne spodnie Adasia
- Trójpaśne Cichobiegi (Mokasyny Spustoszenia)
2. Ekwipunek:
- Zapasowa Kosa
- Solona Siepa
- Szybko Zdobyta Cegłówka
- Wniosek o 500+
- Kiepy
- Dzik
- Sebamobil
- Kastet
- Koktajl Molotowa
- Dwudniowy Zapas Alladyna
- Nietypowe Rodzaje Grzybów Od Okolicznego Zielarza
Myślę, że pomysł w dość nietypowy sposób urozmaici, wzbogaci grę na serwerze i będzie z czego się pośmiać XD. Zestaw może być sprzedawany u Policjanta na spawnie albo może będzie się go dostawało za jakąś misje XD. Ale w sumie sam pomysł mnie rozwala.
PS. Wzorrowałem się na filmie TheUnboxall'a
A tu macie film, na którym przedstawiam Wam jakby to wyglądało w eq XD (jakby co mapa jest moja i Aberfortha i jest dużo większa, ale nie widać bo zasłaniają ją bloki. Dałem ją jako tło do filmu, bo zwykle na takich podwórkach kłębią się Dresy ;p. Jak ją skończmy na pewno efekty pojawią się na forum).
https://youtu.be/-5g-9Bgizhs
Postanowiłem przygotować dla Was może trochę dla śmiechu.... eeeeee zupełnie na poważnie propozycję na GTA. Znaczy wstępnie to miało być dla śmiechu, ale jako Easter Egg a jak każdy gracz wie easter eggi na serwerach są fajne

A teraz przyszedł czas na opisanie Zestawu Typowego Dresa:
1. Ubiór:
- Czapka Wpierdolka (nie banować za "przekleństwo" XD to tylko w celach humorystycznych)
- Trójpaśna Bluza Adasia
- Trójpaśne spodnie Adasia
- Trójpaśne Cichobiegi (Mokasyny Spustoszenia)
2. Ekwipunek:
- Zapasowa Kosa
- Solona Siepa
- Szybko Zdobyta Cegłówka
- Wniosek o 500+
- Kiepy
- Dzik
- Sebamobil
- Kastet
- Koktajl Molotowa
- Dwudniowy Zapas Alladyna
- Nietypowe Rodzaje Grzybów Od Okolicznego Zielarza
Myślę, że pomysł w dość nietypowy sposób urozmaici, wzbogaci grę na serwerze i będzie z czego się pośmiać XD. Zestaw może być sprzedawany u Policjanta na spawnie albo może będzie się go dostawało za jakąś misje XD. Ale w sumie sam pomysł mnie rozwala.
PS. Wzorrowałem się na filmie TheUnboxall'a
A tu macie film, na którym przedstawiam Wam jakby to wyglądało w eq XD (jakby co mapa jest moja i Aberfortha i jest dużo większa, ale nie widać bo zasłaniają ją bloki. Dałem ją jako tło do filmu, bo zwykle na takich podwórkach kłębią się Dresy ;p. Jak ją skończmy na pewno efekty pojawią się na forum).
https://youtu.be/-5g-9Bgizhs