MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam taki pomysł jak można by jeszcze urozmaicić ten supro serwer. Dużo ludzi lubi SKY WARS a można by jeszcze w pewien sposób ten tryb ulepszyć. W sensie, jakby SKY WARS tylko zamiast wielkiej "otchłani" - OCEAN! Woda- i to przez nią musieli by przedostać się gracze. Wiadomo, żeby nie było to tak łatwo, odległości między już dosłownymi wysepkami musiały by być większe.
-
Niewiem co na to Administratorzy ale to tylko pomysł Smile
~CwanaGapa
Nawet fajny pomysł.
Na nie

a) To SkyWarsy a nie SwimWarsy ;d
b) Od dużej ilości wody spadającej w nicość są lagi jak nie powiem
Na nie. Wtedy wszyscy by od razu do siebie pobiegli.
Wiem ze to nie były by w tedy Sky Warsy ale jednak warsy, po prostu z powiewem nowości. Poza tym nie musiały by być lagi. Chociażby przez to że niedaleko w dół od wysepek mogła by być niezniszczalna blokada Jeśli to by nie wystaryczło to by tak mogło być z każdej strony. KONTROLOWANY ocean, a nie kupa wody spadająca w dół.
A zresztą, jak ktoś ma net z drewna lagi to będzie miał tak czy siak. Ale w tym przypadku w to wątpie, na innych serwach podobne areny działają to dlaczego na mineserwerze nie?
-
A co do "od razu się zabijania"... Na zwykłych sky worsach też znajdą się tacy (jest ich nawet troche) którzy od razu: ziemia i hop do sąsiada. Ale doświadczony gracz woli się najpierw przygotowac... a wysepki mogły by być ciut dalej...
Ale to tylko propozycja....
Super pomysł a nawet ekstra Heart
Ale to by było bez sensu , wszyscy by siedzieli w wodze nikt by nie zginą .
Na nie,bez sensu to nie byłyby sky warsy.
Pisalem kiedys cos podobnego, ale skonczylo sie na tym, ze Kalis zgubil plugin Big Grin

Wiem co masz na mysli i mi sie pomysl podoba.
Przenoszę
Stron: 1 2
Przekierowanie