MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PROSZE O POMOC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
na wd nie da sie grac kiedy sa chetezy bo maja speeda nawet 6 i tak biegaja ze na hita wszystkich biora oraz maja powolne spadanie z wysokosci
Zacznijmy od tego, że takie osoby możesz zgłosić. Moderacja nie będzie siedzieć na serwerze 24/7, bo ma też inne zajęcia niż tylko gra na komputerze. Jeszcze tak z ciekawości to na jakim serwerze są ci cheaterzy?
od tego masz dział skargi/odbanowania w którym napisałeś ten post. składaj skargi na nich a liczba ich gwałtownie spadnie

@up praktycznie każdym...
To o MineFox czy mineserwer? Stawiam że MF, na MF jest oprócz banana i kalisa 3 osoby w moderacji ale grojczan gdzieś wyjechał
@Edit: grojczan wrócił
Jeśli chodzi o ms to tam jest dużo administracji ale to nie boty nie siedzą 24/7 jak to ujął @up2
Szybko biegają- potki speedu Wink
mają wszystkich na hita- potki siły Wink
powolne opadanie i nie dostają obrażeń od upadku- ninja lub enchant na butach Wink
Mu chodzi o MineFox WD .Akurat na nie dostawanie obrażeń od upadku jest cheat, który jest praktycznie w każdej paczce cheatów.
Na MF WD to jest paranoja z tymi aurami.
Beta_Cheater 500+ kont
Aura123456 300-350+ kont
_Akultyzator_ czy tam JestescieNooby i różne jego bezsensowne multikonta - 200+ kont
Jak se raz wbiłem by pograć to po 5 minutach musiałem zakończyć grę bo już aury wbiły pod spawna i jak szaleni cheatowali, już nie wspomnę, że taki cheater z diax full secikiem jest w wstanie nabić 150-350 killi na rundę i już po 1 dniu topka. Akurat teraz się to rzadziej zdarza, bo chyba trzeba mieć 1200 killi by być w /stats top.
Ich się w ogóle nie da powstrzymać, bo 2/3 ma zmienne ip a trójka którą wymieniłem ciągle cheatuje bez przerwy i zawsze wracają z cheatami.
Ogólnie to niedługo ogłoszą wyniki a jak se popatrzyłem na podania tych najlepszych to większość gra na WD więc mam nadzieję, że zmniejszy się ilość cheaterów przynajmniej o 20%.

PS: Ostatnio zauważyłem, że speed w takich cheatach jak Flare, Serenity, Morbid nie cofa gracza i dlatego sporo osób tak biega szybko jak na rogu i może jeść podczas walki.
Na minefox jest totalnie inaczej niz na innych serwera tam jest PLAGA. Jak miałbym ich wszystkich zgłaszac to to byłby spam. Tam z admy nie ma nikogo na 24h. Na mineserwer jak jest jeden cheater to już beczycie! Ale jak na minefoxsie jest ok 10 to co my mamu powiedzec?
Po pierwsze nikt niebij na hita.
Po drugie niemają speeda 6 bo to wgl niemożliwe.
Lecz no jest multum hackerów..
@up no chyba nic nie wiesz o cheaterach oni potrafią wszystko!
Poczekaj chwile już niedługo będzie kilku nowych policjantów to się trochę ogarnie.
Stron: 1 2
Przekierowanie