MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kradziesz konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, mój nick to 9980misiunan9980 i ukradziono mi konto o godzinie około 16:30 2016.11.04. Podejrzewam gracza Komisarz... niestety nie pamiętam końcówki jego nicku jako świadka mam gracza pegek.Ten gracz prosił mnie o pomoc na innym serwerze i się zgodziłem i gdy chciałem wrucić na serwer to nie mogłem sie zalogować wiec sondze o kradziesz konta. Gracz pegek równiesz otrzymał taka propozycje ale zajerestrował sie innym hasłem niż na mineserwerze. Ale ja niestety zalogowałem się tym samym hasłem co na mineserwerze. Prosze o pomoc jeśli go znajdziemy damy jego pełny nick.
Potwierdzam, niestety na razie nie znalazłem jego nicku :/

To jest nauczka żeby pod żadnym pozorem nie wchodzić na takie serwery
Dodam że serwer IP tego serwera to:
//Usunieto. Piotrovsky
Kolego podstawowa zasada, nie wchodź na żadne nieznane ci serwery!Świadek nic tutaj nie daje, ale nie martw się są sposoby na odzyskanie konta.Odpowiedz mi tylko na kilka pytań 1.Czy miałeś przypisany email, do konta?2.Czy kupowałeś jakieś boskie itemy/kasę/vip'a?
Wiem że kupiłeś konto vip na rpg wiec napisz na maila do banana :>
(04-November-2016 18:12:39)wojteksyQ12 napisał(a): [ -> ]Kolego podstawowa zasada, nie wchodź na żadne nieznane ci serwery!Świadek nic tutaj nie daje, ale nie martw się są sposoby na odzyskanie konta.Odpowiedz mi tylko na kilka pytań 1.Czy miałeś przypisany email, do konta?2.Czy kupowałeś jakieś boskie itemy/kasę/vip'a?

Wiem że świadek nic nie da, ale wolałem żeby wymienił mnie w temacie, Kupował na pewno VIP+ i chyba 100K na RPG, ale niech on odpowiada.
Jeśli kupował usługi to : POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!

Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:

1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
e-mail no raczej nie

ale czy moje itemy bendom
Tego nikt nie wie.
Musisz odzyskać hasło i się dowiesz.
Tematy zostały podesłane.
Nauczka na przyszlosc zeby sie tak itemami nie chwalic i co gorsze - chodzic na inne serwery z tym samym haslem.
Stron: 1 2
Przekierowanie