MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Special na 666 reputacji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
<--- 666 reputacji, w końcu idealna liczba
jako praktykujący katolik robię z tej okazji specjal czy co tam
[Obrazek: Zb2fiJM.png]

Konkursu nie zrobię bo szkoda mi kasy na razie (na mikołajki za to zrobię)

jakby kogoś interesował mój ryj to tak wyglądam
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t...e=581E4B33
(dałem link żeby nieświadomy nie wziął i nie dostał raka od mojego zeza)

Teraz wypada podziękować różnym graczom za coś
-Tajgi nikt jej nie zna, znać prawdopodobnie nie będzie bo nie gra od dawna. Mój pierwszy większy serwerowy sojusz. Grała na WD w 2014 i na początku 2015. Jedna z niewielu uczciwych graczy. Była pomocna, miła, ogarnięta oraz uczciwa
-Daniex500 był może nieco młody i głupi ale fajnie się z nim grało. Również WD
-Szczurss może na sumieniu ma jakieś grzechy- wspaniały przyjaciel i gracz z niego jest, zawsze sobie pomagamy
-PolskiNinja_PL a niech cię piekło pochłonie, znamy się od 2014 i żałuję każdy dzień xd nie no ziomek jolo słag itd lof ja. Mimo kłótni oraz sporów na SV nadal najlepszy #ziom
-Ancoron/Zoorroxd ech.. nie ma cię już 5 miesiąc... Maestro. Nauczyłeś mnie grać na WD a ja cię nauczyłem... niczego. Mam u ciebie dług ale go nie spłacę skoroś uciekł ;-;
-Creepci nie dziękuje bo strzeliła na nas focha i se poszła -.-
-Meczi specyficzne bo ja dostałem przez niego bana i on przeze mnie xd taki rodzaj braterstwa ze sie nienawidzimy
-Piotrovsky zna sie na memach i można z nim pożartować z podtekstem
-Howster nie graj tyle w paragona ;_;
-Quirell mógłbyś zostać pomocnikiem, bym miał imiennika w administracji
-Supermalpa spoko się z tobą gra na hajpikselach
-WojteksyQ1 nie pamiętam skąd się znamy, chyba z WD ale i tak jesteś spoko ;D
-G3G3r kolejny trup, wziął i umarł i słuch o nim zaginął. Najlepszy team w WD, Tajgi+Ja+Ty+Zorro+Polski+Wojteks
-CraftingPolska też za uszami swoje ma xd aktualnie jestem twoim terapeutom i pilnuję zebyś nie wpadał w kłótnie jak kiedyś Wink pamietam jak zaczynałeś na WvP. A mi sie nie chce grać i mam 20 lvl xd od 2 lat xd
-Camrakor thx za wysadzenie gildii -.- ale i tak byłeś najlepszym pomocnikiem w historii...
-Iron zapracowany człowiek, szkoda że tylko połowa jego pracy jest doceniona. Zazdroszczę ci, też bym chciał tak sprawnie rządzić pluginami
-Vark szanuję za przejście Gothic 2 Returning... ja na nie dałem rady ;O No i też brawo pomocniku+ Wink
-Każdy wspomina właścicieli bo zrobili serwer itd a ja nie wspomne bo jestem niewdzięczny
A mnie nie oznaczył.
dsaabgadfhethjstdyuh3wsfhgwryyrhthszsfg
Dzięki za wymienienie :c
Hihihih fajne zdj xd.Thx za wymienienie i życzę drugie tyle repek ;v.
(03-November-2016 22:16:31)SzymoonPL napisał(a): [ -> ]A mnie nie oznaczył.
dsaabgadfhethjstdyuh3wsfhgwryyrhthszsfg

kurde Grojczan ile my sie znamy? XD po za tym spotkałem cię na serwie może 2 razy
Nie gram aż tyle w paragona -_- więcej czasu i tak na serwer poświęcam
i całkiem przypadkiem grasz za każdym razem jak wbijam na ts? ;D to przestroga. Quirell tak długo grał w LoLa że zdeh i nie chcę by z tobą było to samo
Czemu mnie nie ma? Fajny Specjał.
Dziena, kiedy ty przez mnie bana dostałeś?XDD

Gratuluję repek Big Grin

Obyś wytrwał w moderacji długo Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie