Mam pytanko i chce się zapytać jak łatwo pokonać czarna królowa mając anielskie ostrze, zbroje zw smoczej, i klacie wzmocnienia 2 demo rubinami kto wie to niech są screnny lub film

Tak.. Niektórych rzeczy na RPG poprostu Nie Zrobisz solo i w dodatku ze słabym eq.. -,-
Na czarną królową Nie ma łatwego sposobu z tego co się orientuję (chyba, że masz dobry łuk i sporo strzał)..
Ten quest jest przeznaczony dla lepszych graczy z dobrym sprzętem, lub grupy...
Pomyliły mi się bossy. Proszę o usunięcie postu.
Ja se ją pokonałem w słabszym secie niż ma autor, na 1600, 1200 (chyba) i 900HP jest deszcz pająków, z łuku dobijaj ją do tych ilości HP żeby Cię pająki niezabiły
Ja z moimi epickimi rzeczami to dla mn było izi nwm jak z twoimi itami.. ale jeśli będę mogę ci pomóc
Chyba nie ma żadnego takiego sposobu... Po prostu uważaj żeby nie zdedac i omijaj wszystkich pomocników królowej bij tylko ja
Ja se na lajcie poradziłem wystarczy miecz dobre rzeczy i technike jak jest deszcz pająków uciekaj i staraj się odciągnąć królowe od reszty i znowu bić ale wiedz że potem bedziesz miał tysiące pająków i będzie coraz trudniej ....
Mi to się udało
1.Pytanie Giercasz pomozesz mi na niej ? ja mam dobre eq ale pvp u mnie juz nie za bardzo
2. Jaka nagroda jest z tego questa ?
32 esencje o ile dobrze pamietam
20 esencji
4 oczy tarantuli
4 oczy czarnej wdowy