MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: E-mail
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Pytanie,
Mógłbym zmienić zły e-mail na dobry e-mail za sprawą consolki/Właściciela?
Tak, po zalogowaniu na serwer.
Do tego nie potrzeba consoli, ani właściciela, wchodzisz i zmieniasz po prostu tak jak napisał Banan.
Ale jest problem, nie znam hasła, a ten email był zły
To ja również poproszę o zmianę maila na nicku SzybkiBanan, bo hasła nie znam a mail zły podany Wink

To nie działa w ten sposób. Jak dodałes byle jaki mail, to nie dziw się że nikt ci tego nie zmieni.
Masz jeszcze 2 opcje odzyskania hasła,
http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
Piotrovsky ja założyłem emaila dobrego, ale liczby złe i to nie przyszło, mógłbym podać dobrego, bo sam założyłem,
moge podać ten dobry, tylko to nie mój. To było moje konto, bo sam założyłem e-maila, który był zajęty.
@UP ale zrozum, to że pomyliłeś liczby w niczym cię nie usprawiedliwia.Tak jak napisał Piotr, tez mogę się podać za Banana czy Kalisa, mówiąc że pomyliłem e-mail i chce dodać swój poprawny.
#Up moge udowodnić, moge podać nick i poprawny tam email poprawny, tylko to nie było moje konto na poczcie.

PS; z skąd miałbym znać czyiś e-mail ?
Przepraszam, czy można tylko z 3 miesięcy wysłać emaila z proźbą o odzyskanie po przez sms ?
Spróbować nie zaszkodzi, najwyżej dostaniesz odmowę.
Stron: 1 2
Przekierowanie