MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Event Świąteczny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Maniaków Creativa w minecraft !
Chciałbym poinformować o tym że na swojej działce planuje zrobić EVENT. Do wygrania będą dosyć fajne i dekoracyjne główki. Jeśli mnie znacie to wiecie że moje parkoury są długie i trudne Angel .Tematyka tego eventu jest prosta, planuje po prostu Gwiazdkową ZABAWĘ Smile . Informacje odnośnie daty i godziny tego eventu są tu jak i również na mojej działce na creative 1. A więc przewidywana data to 24.12.2016 rok
godzina 17:00 (może się zmienić)

Pytania proszę zadawać w komentarzach jak i pod tym postem.

ZAPRASZAM ! Zobaczycie że to szybko nadejdzie Big Grin
Koleś, to jeszcze prawie 2 miesiące... Po co dajesz ogłoszenie? Jutro każdy zapomni a co dopiero za 2 miechy?
"do wygrana dosyć fajne i dekoracyjne główki"
Tylko że główki ma teraz każdy, nawet bez vip, poza tym święta są za 2 msc i jak napisał @up każdy o tym zapomni...
Pomijając fakt że głowy walają się prawie po każdej działce i ma je każdy vip, parkour na trybie gdzie każdy ma fly to nie jest dobry pomysł. Do świąt jeszcze daleko, spróbuj wymyślić coś lepszego i w miarę oryginalnego bo z parkoura raczej wiele nie wyjdzie ;p
Po pierwsze: Na creative jest włączone latanie, więc parkour to nie dobry pomysł na event.
Po drugie: Ogłoś to w tym samym dniu, kiedy są święta, bo każdy zapomni.
Po trzecie: Nikt nie chce takiej nagrody. Każdy wolałby hajs na jakimś trybie czy sms.
Aby główki dodaj coś jeszcze do tych nagród.

Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta
Kto Ci weźmie udział w trudnym konkursie w, którym można wygrać główki?
Dejże jakąś poważną i zachęcającą nagrodę, co przyciągnie ludzi, a nie zaleje Cię krytyka...
1 parkurek na creative to pomysl do bani bo mozesz latac
2 jak wyzej koledzy mówili glowy slaby pomysl [ale np. anielska zbroja na rpg za wygraną. Chodzi oto zeby uczestnicy cos zyskali]
3. data za trochę wiec oglos ten wątek dzien przed świętami
Na chwilę obecną zamykam, bo i tak ludzie powtarzają po sobie.
Do Autora - trochę zbyt odległy termin żeby umieszczać takie info wcześniej, jeżeli ma być tylko parkour. Sądzę że lepszą reklame będziesz miał jak napiszesz o tym na trybie, ponieważ większość graczy z CV nie jest zarejestrowanych na forum.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie