MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [RPG] Telekineza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zanim mnie zbanujesz SzybkiBananie za pytanie kiedy to naprawisz, przemyśl to ponieważ nie chodzi tu o pixelowe $ tylko o 30 zł!

Mówiłeś że naprawisz Telekineze więc czekałem, w końcu zacząłem się pytać a ty mówisz że dasz mi bana jak się spytam, chociaż nie poznałem odpowiedzi, minęły już ponad 2 tygodnie a to dalej nienaprawione, więc już nie wytrzymałem i się pytam czy to będzie kiedyś naprawione? Jeśli nie to co z 30 zł które poszło na smsa? A jeśli tak to kiedy? I czy wgl o tym pamiętasz? Z góry dziękuje za odpowiedz oraz czekam na hejty (mam nadzieje że ich nie będzie)
Przenoszę do bardziej stosownego działu.
Ja też kupiłem telekineze tez czekam a podobno miało to być naprawione.
pisałem ci wyrażnie i powtarzać w kołko nie zamierzam - gdy napisze plugin od nowa będzie działać, obecnie jest bezskuteczna bo nie jest zintegrowana z mobami, i działa wyłącznie na wykopane bloki, dlatego ją wyłączyłem, jeśli nie chcesz czekać i wolisz wymienić ją na inną usługę to nie ma problemu, wystarczy napisać.
Jeśli wydałeś $ też mogę uprawnienia skasować ręcznie i zwrócić $ - wystarczy kontakt mailowy mineserwer@zarabiam.com
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie