01-November-2016, 15:58:18
01-November-2016, 15:59:34
Zapoznaj się s tymi informacjami, http://mineserwer.pl/Temat-Straciłeś-has...formacjami a napewno odzyskasz hasło.
01-November-2016, 16:24:58
Ale mi ukradli a mam boskie ity
01-November-2016, 16:27:51
Wejdź w link który został Ci podany, masz dokładną instrukcję co należy zrobić...
01-November-2016, 16:33:49
A ja nie założyłem emailu tylko miałem minecrafta Premium.
01-November-2016, 16:46:34
Przecież masz tam podane co i jak tylko wystarczy przeczytać całe a nie spojrzeć na pierwszy pkt twoje rozwiązanie jest w 3pkt. Na przyszłość jak masz jakiś problem to go opisz a nie piszesz lakoniczne wypowiedzi jasowidzami nie jesteśmy
I wgl czemu w tym dziale ?
I wgl czemu w tym dziale ?
01-November-2016, 16:47:08
Piszesz, że masz boskie na koncie
2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!
Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
3) Masz konto premium?
Napisz maila na haslominecraft@zarabiam.com z prośbą o nowe hasło na konto premium - uzyskasz wtedy odpowiednie instrukcje co należy dalej zrobić.
W dużym uproszczeniu. Wchodzisz na własną pocztę mailową, tworzysz nową wiadomość, w polu DO wpisujesz haslominecraft@zarabiam.com i dalej wg wzoru. Jak masz problem z wysłaniem maila, napisz prywatną wiadomość do Admina, uzupełniając niezbędne dane.
2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!
Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
3) Masz konto premium?
Napisz maila na haslominecraft@zarabiam.com z prośbą o nowe hasło na konto premium - uzyskasz wtedy odpowiednie instrukcje co należy dalej zrobić.
W dużym uproszczeniu. Wchodzisz na własną pocztę mailową, tworzysz nową wiadomość, w polu DO wpisujesz haslominecraft@zarabiam.com i dalej wg wzoru. Jak masz problem z wysłaniem maila, napisz prywatną wiadomość do Admina, uzupełniając niezbędne dane.
01-November-2016, 20:23:56
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!