MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] _A_N_G_E_L_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick z gry : _A_N_G_E_L_
Czy jesteś recydywistą ? : Chyba tak
Dlaczego chcesz dostać unbana ? : Wczoraj xKornelka mnie sprawdzała i uznała , że mam cheaty bo w folderze .versions był folder ,,Resilience'' a to nie oznacz , że mam cheaty tylko , że potem jak odpalam mc to mogę przy wyborze wersji wybrać sobie te cheaty lub inną wersje a wtedy byłem na 1.7.2 czystym. Kornelka o tym wie bo sprawdzała mi ustawienia snoopera . Ale jak większość adminów jak widzi napis ,,Resilience'' albo ,,huzuni'' to odrazu daje bana nawet jak sie jest na czystym mc .
Serwer : Mineserwer.pl
Jak ktoś nie zrozumiał o co mi chodzi to dam linka do filmu w którym ktoś ma podobny problem : https://www.youtube.com/watch?v=NiIqqHi8AWY
Jak widzicie na tym filmie admin uznał , że Overr ma cheaty bo miał folder huzuni a miał czystego mc . U mnie jest to samo ;C

Poza tym to jakbym miał Resilience to na menu minecrafta był by napis Resilience
Kolego/koleżanko na tej serwerowni podczas sprawdzania nikogo nie obchodzi, czy używasz cheatów, które masz w folderze, czy też nie. Cheaty to cheaty i basta. Trzeba było ich instalować, nieważne, czy używasz ich na serwerowniach banana, czy też nie.
(01-November-2016 09:48:17)Dzeremi500 napisał(a): [ -> ]Kolego/koleżanko na tej serwerowni podczas sprawdzania nikogo nie obchodzi, czy używasz cheatów, które masz w folderze, czy też nie. Cheaty to cheaty i basta. Trzeba było ich instalować, nieważne, czy używasz ich na serwerowniach banana, czy też nie.

aha czyli nie mam cheatów to ban bo mam folder Tongue Fajnie
Przeczytaj to co napisałeś i pomyśl nad sensem. Jak nie rozumiesz to Ci podpowiem nie mam ale mam. Ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać. Ban słuszny li tyle w temacie.
Hah! Overra też oglądam. A co do bana to masz czy nie masz jest ban. Samo posiadanie cheatów jest grożone banem.
Widząc to nagranie uśmiałem się. Ja bym na początku dał bana za zgrywanie idioty, ale to na marginesie Smile
Co do twojego bana, rozmawiałem w tym czasie z Kornelką. Cały czas mówiła, że chyba masz cheaty, już prawie ja Ciebie wziąłem na sprawdzanie Big Grin
Wolałbym by Kornelka się wypowiedziała o tym twoim sprawdzaniu i się wszystko wyjaśni. Jak widać, coś z tobą było bardzo nie tak bo już w trakcie gry szalała Smile
,,Masz czy nie masz jest ban " może Ty już dzisiaj nic nie pisz albo zastanów sie nad sensem tego zdania
(01-November-2016 10:00:11)kubixlol2 napisał(a): [ -> ]Hah! Overra też oglądam. A co do bana to masz czy nie masz jest ban. Samo posiadanie cheatów jest grożone banem.

ale ja nie posiadałem

(01-November-2016 09:59:24)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Przeczytaj to co napisałeś i pomyśl nad sensem. Jak nie rozumiesz to Ci podpowiem nie mam ale mam. Ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać. Ban słuszny li tyle w temacie.

Folder cheatów nie oznacza używania cheatów ( nie miałem ich ) zobacz film overa który podlinkowałem to zobaczysz o co mi chodzi . W Regulaminie niema nic o folderze a jedynie o używaniu cheatów których nie używałem .

(01-November-2016 09:38:04)A N G E L napisał(a): [ -> ]Nick z gry : _A_N_G_E_L_
Dlaczego chcesz dostać unbana ? : Wczoraj xKornelka mnie sprawdzała i uznała , że mam cheaty bo w folderze .versions był folder ,,Resilience'' a to nie oznacz , że mam cheaty tylko , że potem jak odpalam mc to mogę przy wyborze wersji wybrać sobie te cheaty lub inną wersje a wtedy byłem na 1.7.2 czystym. Kornelka o tym wie bo sprawdzała mi ustawienia snoopera . Ale jak większość adminów jak widzi napis ,,Resilience'' albo ,,huzuni'' to odrazu daje bana nawet jak sie jest na czystym mc .
Jak ktoś nie zrozumiał o co mi chodzi to dam linka do filmu w którym ktoś ma podobny problem : https://www.youtube.com/watch?v=NiIqqHi8AWY
Jak widzicie na tym filmie admin uznał , że Overr ma cheaty bo miał folder huzuni a miał czystego mc . U mnie jest to samo ;C

Poza tym to jakbym miał Resilience to na menu minecrafta był by napis Resilience

Rozumiem , że mogła pomyśleć , że mam cheaty bo był folder z takim napisem ale grałem na czystym mc

(01-November-2016 09:38:04)A N G E L napisał(a): [ -> ]Nick z gry : _A_N_G_E_L_

To tak samo jak by ktoś miał Crystal Launcher bo w nim możesz wybrać czy chcesz cheaty czy normalny mc i by ktoś grał na normalnym i dostałby bana bo mógł wybrać cheaty . to taki przykład może teraz bardziej z kumacie o co mi chodzi
Od początku dnia chciałam Cie sprawdzić bo ludzie Cię zgłaszali i ja też mialam podejrzenia
Ok 20 chcialam Cie sprawdzić, za szybko zeszlam z vanisha i logłeś
Ok 22 udalo mi sie, miałeś resilence modyfikowane niecałe 2h temu
Ponadto huzuni i flare w .minecraft.
Zrozum, że ja wiem jak działają cheaty, wiem jak się je wykyrywa, a nie tlumaczysz mi ze przeciez nie są włączone
Ja to naprawdę wiem, jednak miałeś je pewnie te 2h temu, tylko sie przestraszyles i logłeś
(01-November-2016 10:34:14)Kornelka napisał(a): [ -> ]Od początku dnia chciałam Cie sprawdzić bo ludzie Cię zgłaszali i ja też mialam podejrzenia
Ok 20 chcialam Cie sprawdzić, za szybko zeszlam z vanisha i logłeś
Ok 22 udalo mi sie, miałeś resilence modyfikowane niecałe 2h temu
Ponadto huzuni i flare w .minecraft.
Zrozum, że ja wiem jak działają cheaty, wiem jak się je wykyrywa, a nie tlumaczysz mi ze przeciez nie są włączone
Ja to naprawdę wiem, jednak miałeś je pewnie te 2h temu, tylko sie przestraszyles i logłeś

Modyfikowane?
w folderze verions nic nie pisalo to jedynie twoje podjerzenia ze mialem 2h temu je
Stron: 1 2
Przekierowanie