MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA FORUM]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: CreepyStar
Nicki osób posądzonych: 0_Draco_0
Najdokładniejsza data zdarzenia: Wczoraj
Opis zdarzenia: Gracz nieumiejętnie korzysta z punktów reputacji
Dowody: [Obrazek: image.php?dm=VAT1]
Sugerowany wymiar kary: Ban na miesiąc na forum
Serwer: Forum
Bardzo proszę o usunięcie punktów reputacji przyznanych mi przez tego użytkownika.
Powiem ci tak dalem ci repke za pisanie pod kazdym postem "bez sensu" juz mnie to wnerwilo potem ty dales mi unrepke za "nieumiejetne kozystanie z pkt reputacji" wkuza mnie jak walisz teksty pouczajace innych wiec wallem ci jeszcze 1 a ty mi z tekstem : gracz jest agresywny I powinien zostac ukarany ,to juz mnie wpienilo I dalem ci 3 repki ktore tutaj widzisz dalem ci je za to ze odebrales mi pkt reputacji chociaz nic ci nie zrobilem I nie mogles zniesc tego ze nie pisze sie pod kazda propozycja czy zmiana "bez sensu"
Bzdura! Daj mi 3 screeny moich komentarzy typu ,,bez sensu'' nie umiesz używać pkt reputacji i zostaniesz za to prawdopodobnie ukarany
Haha teraz wszystko zedytowal
I madrego udaje
Ehhh....ludzie...to tylko piksele a macie ból tyłka jak by wam matki pomordowali....
Ogarnijcie się...
Powiem wprost - draco mocno przesadził. Można te punkty usunąć, i dać mu co najwyżej warna.
Wg. mnie albo ban 3 dni/warn +3 max, ban miesiąc to za duzo, sam miales bana za repki na chyba tydzien...
Moze troche przesadzilem ale on tez dawal mi unrepki za? za nic to ma za swoje
Jeszcze posty edytowal I robi ze mnie glupka
Koniec zbędnej dyskusji w tym wątku, takie dochodzenie to na Pw sobie zalatwiajcie
Ukarany, punkty usunięte, zostawiam 1.
Przekierowanie