MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tabliczka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jako ze duzo osob skarzy sie na utrate klas prosze o zrobienie tabliczki z napisem aby robic ss gdy cos sie kupuje. aby udowodnic to na forum I odzyskac kase
(31-October-2016 22:23:52)0_Draco_0 napisał(a): [ -> ]Jako ze duzo osob skarzy sie na utrate klas prosze o zrobienie tabliczki z napisem aby robic ss gdy cos sie kupuje. aby udowodnic to na forum I odzyskac kase

Dobra rzecz. Popieram
Czy tak trudno jest wejść w logi? Bezsensowny temat.
Ale tak jak mowili zyczu nie zapisuje logow a pozatym nie kazdy umie w mc graja tez mlodsi gracze a co za problem postawic tabliczke ?
To ich problem ze graja na zyczu. Trzeba specjalnie zamykać podserwery zeby mozna bylo wprowadzic tabliczke. Juz lepiej jak ogladaja klasy to pod opisem moze byc napisane: Zrob ss ze kupiles klase. Wgl to nie ma zadnego sensu bo administracja sama moze sprawdzic informacje czy gracz kupil. Nie nabijaj watkow. To popsulo by serwer. Nawet niektorzy gracze nie wiedza co to ss. Przenies ktos to do kosza.
Bez zbednych wypowiedzi... prosze o wypowiedz kogos bardziej... ogarnietego
W sumie będzie miej wątków pod tytulem: Nie dostałem klasy, Niestety nie mam dowodów!
Kilka sekund roboty, a może ktoś ocali swoje ciężko zarobione pieniądze!
0_Draco_0 morze to sprawdzić właściciel czy zakupiłeś czy nie ale (przeknał mnie przed chwiłą swoim postem Danio008) faktycznie oszczędza to czas i bedzie prościej więc ok ale każdy ma swoje zdanie a o tym zadecyduje administacjaSmile
Wystarczy napisac cos zeby robic screeny a jak nie dostanie sie klasy to na forum I udowodnic mozna ludzie nie tracili bybo kasy I bylo by szybciej
A ren foxiu tu pisze o wylanczaniu serwerow
W sumie byłoby to bardzo przydatne ulepszenie, 2 sekundy roboty a dużo lepiej dla graczy.
Stron: 1 2
Przekierowanie