Dzisiaj około godziny 14.50 kupiłam klase builder. Skończyła się akurat runda i wyszłam. Wchodząc ponownie na mineserwer.pl około godziny 16.00 i wybierając klase builder nie mam jej. Straciłąm 15 tyś dla niektórych wydaje się że to mało ale to okrągła spora sumka.Wiem że dla niektórych to słaba klasa ale nie dla każdego dla mnie to była by ukochana klasa bo lubie budować mury i obraniać, bo uważam że to skoro daje. Kasy nie ma ani klasy została tylko reszta .
PROSZĘ O SZYBKIE ZAAREAGOWANIE W TEJ SPRAWIE!!!
Z góry dziękuję za pomoc.
Masz jakieś dowody? Bo tak to małe szanse, że klasę odzyskasz.
(31-October-2016 18:02:16)MevreyQ napisał(a): [ -> ]Masz jakieś dowody? Bo tak to małe szanse, że klasę odzyskasz.
kTO NORMALNY ROBI SS ZAKUPU?
Juz teraz dosłownie 2 inne osoby też się skarżyły że kupiły i nie mają i duża kase straciliśmy!!! Jak ktoś się cieszy że wreście tak kupiłam nareście to nie myśli o ss.
Myśle że nikt nie robi bo to dobry serwer (był chybaaa, może nadal jest bo go lubię ale takie błedy trzeba naprawiać i likwidować)
Zamiast pisać 2 identyczny wątek, w dziale Skargi / Odbanowania, wystarczyło poczekać, cierpliwość popłaca.@Temat odpowiedziałem ci już wcześniej.
Jak to mówią "przezorny zawsze ubezpieczony" i np. ja zawsze robię screny jak kupuję klasę. WojteksyQ12 i MevreyQ wyjaśnili Ci.
%appdata% > .minecraft > logs i szukasz dnia kiedy kupiłeś/aś szukasz miejsca w którym pisze że masz klasę albo że kogoś zabiles/aś.
Mam nadzieję że pomogłem

Na SG też kiedyś jak kupiło się klase to się jej nie dostawało.Widzę że tu jest podobnie ...
(31-October-2016 23:21:22)marcinek899 napisał(a): [ -> ]%appdata% > .minecraft > logs i szukasz dnia kiedy kupiłeś/aś szukasz miejsca w którym pisze że masz klasę albo że kogoś zabiles/aś.
Mam nadzieję że pomogłem 
Tak wiem pisali mi i sprawdzalam i ze jak gram na zyczu to .minecraftzyczu i logs tylko problem w tym ze ja nie mam logs w .minecraftzyzu tylko .minecraft ale tam najdalsza data jest wrzesien 2016 i ie wiem gdzie indziej moge to znalezc.
Z rego co wiem w ztczu logi się nie zapisują przynajmniej u mnie tak było
(01-November-2016 10:00:53)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Z rego co wiem w ztczu logi się nie zapisują przynajmniej u mnie tak było
nie gadaj tylko nie to zaraz wybuchne...