MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siema!
Ale buga obczaiłem. Niestety nie mam nagrania, ale wyjaśnię o co chodzi. Więc gdy mamy klasę Bóg i napiszemy LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...
Tak żeby było na całą linijkę, to zlaguje cały serwer i scrashuje każdemu mc lub połowie, a reszta będzie miała laga.
Już się filmik wgrywa na yt

Jednak nie mogę nagrać, sami wbijcie i się przekonajcie.
To nie jest Bug tylko przeciążenie serwera bo serwer nie umie wytrzymać takiej długiej linijki 1litery.
Wątek jest nie potrzebny.

Pomogłem daj Diaxa Big Grin
Ja osobiście znam ten błąd od dosć dawna, ale wiąże się on poprostu z czcionką którą pisze owa klasa - około 150% wielkości normalnej, przetwarza się ona po napisaniu, więc kiedy napisze się jedną literę aż do limitu normalnego chatu - po wciśnięciu Enter pojawi się owy problem.. Żeby go rozwiązać trzeba by było pozbawić tej czcionki boga, albo najnormalniej nie pisać tego..

@Down: ci, którzy będą to robili poprostu na tym stracą ;D
kto by marnował boga raz na 1,5h żeby tylko rozwalić całą rundę i nie mieć z tego żadnego pożytku?
Ten bug jestobecny na w vs p od bardzo dawna, ale nie widzę takich sytuacji często ;v
@up Znajdą się trolle, które specjalnie będą to pisały, więc nie ma nawet co myśleć, że nikt tego nie napisze.
Też widziałem taki błąd, trzeba to naprawić. Sad
@refresh
Ale naprawdę to jest uciążliwe bardzo. Naprawcie!
(31-October-2016 18:38:00)olek1603 napisał(a): [ -> ]Ten bug jestobecny na w vs p od bardzo dawna, ale nie widzę takich sytuacji często ;v
to wiesz o nim a tak cieżko Ci było go zgłosić? słabiutko.

@Temat
jak sobie spamuje to nie widzę żadnej różnicy
http://screenshot.sh/ov2R8iP7Qs0Qu

poza tym bug nie ma żadnej unikalnej czcionki.
To spróbuję nagrać innym programem, bo gdy gracz to pisze (chyba tylko gracz) to wtedy niektórzy mają laga i crashuje im się minecraft, a niektórym serwer po prostu pada na chwilę. Niektórym się mc nie crashuje, a mają laga fps. Zaraz to nagram.
@up

to wbij na wvsp teraz, ja właśnie gram na serwerze.
Stron: 1 2
Przekierowanie