MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na użytkownika MultiKamil04
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym zgłosić użytkownika z nickiem powyżej, ponieważ była mała wymiana,że ja daje 5000zł a MultiKamil04 daje mi kilof wydajność V ,szczęście 3 i niezniszczalnośc 3.Umówiliśmy się,że ja daje 2500zł a użytkownik daje mi kilofa lecz ja przelałem tą sumę i gracz dał mi tego kilofa otóż kilof był nie taki jak sie umawialiśmy, ponieważ miał enchanty tylko wydajność III.Chciałbym aby ten gracz został ukarany bo bardzo długo zbierałem taką sumę pieniędzy a przez takiego gracza jak on ją straciłem i jeszcze przez oszukanie.Proszę aby dostał tzw. "bana" na długi okres czasu, może go to nauczy. Sad((((

Dziekuję bartulla99
Dowody
ale jak dowody nie moge robic sreena z chatem Sad
Mogłeś nakręcić filma bez dowodów nic nie zrobimy
I nie dostosowałeś sie do wzoru
A 5k to jest bardzo mało ja moge tyle w 10 min zarobić
Podaj dowody zaistniałej sytuacji jeśli ich nie posiadasz to niestety nic nie da się zrobić.

Ps. Jeśli sytuacja zaszła na zwyczajnym Survivalu to radzę ci grać na SG za wygraną arenę solo dostajesz 5k kasy której używać można też np. na Survivalu właśnie.
Ja ci wierzę miałem podobną sytuację MultiKamil04 powiedział że jak mu dam 5000 to da mi kilof DIAX z enchantem ale jak dałem mu tą kwote to on mi dał kilof kamienny bez enchantu
A więc wierze ci i też chcem żeby on został ukarany.
Zamykam, brak dowodów
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie