MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [WB]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć .!

Od jakiegoś czasu zauważyłem , że na wyspach na WaterBlocku, jak wpisze się /is rank, poziom wysp jest taki sam, od dłuzszego czasu się nie zmienia. Dużo buduje na wyspie a ciągle mam tyle samo pkt ( top1 ), nie wiem czy to jakiś bug, czy po prostu serwery nie dają rady. Fajnie by było jak by ktoś to naprawił

ss ile mam pkt ciągle : https://zapodaj.net/03f52d4e26ebe.png.html

Pozdrawiam Smile
odpowiedż jest prosta, bo narazie nikt nie może dobić do ich ranku bo to są punkty wysp top 10 tego trybu, więc jak ktoś będzie dużo grał na tym trybie i pobije top 10 to powinno się zmienić a jak nie to temat się podeśle do administratora
pkt się zmieniają bo ja dzisiaj wskoczyłem na top 5 Big Grin co jakieś 30 min do godzinki są aktualizowane Big Grin
Mi się jakoś nie zmieniają, chociaż dużo buduje ..
Mi chodzi wszystko dobrze. Nierozumiem dlaczego tobie nie.Huh
Skoro innym wszystko działa (mi też) bo sprawdzilem, to u sb masz jakiś problem spróbuj usunąć serwer z listy i dodać go albo poprostu relognij, bo na tym trybie raczej żadnych błędów nie ma bo ekipa minefox go strasznie ulpeszyła Smile
Chyba wiem o co chodzi. Jest to wyspa mojego kolegi, i jak sprawdze pkt na jego koncie to moze wtedy będzie ok.
Zawsze możesz użyć /is calc dzięki czemu przeliczy ci twoje punkty wyspy i jeśli będziesz spełniał wymagania do top 10 to się w niej pojawisz. Top10 to osoby które maja najwięcej punktów, swoje osobiste punkty oblicza się komenda podana wyżej.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie