MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zwierzaki ! :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Na serwerze Mineserwer.pl jestem od nie dawna ,tak więc nie wiem wielu rzeczy związanych z grą i płatnością za Vipa itp .
Mam pytanie do Admina KalisPro , oprócz zwierzaków za eventy są także te do kupienia . Wiem ,że są za sms'y , lecz dzisiaj przeczytałam na czacie ,nie pamiętam kto to napisał ale napisał ,że Zwierzaka można zakupić za pieniądze ,że tak powiem ''serwerowe'' czyli wirtualne , dokładnie za 100.000$ .
Pytanie numer 1 .
Czy to prawda?
Pytanie numer 2 .
Jeśli to prawda ,to jaki typ zwierzaka można kupić za takie pieniądze ?
Pytanie numer 3 .
Ile kosztuje zwierzak sms'em ?
Gorąco pozdrawiam .
Mój nick : szalona_owocowka
1. Nie prawda
2. -
3. 24,60
Ja tez mam pytanie na temat Zwierzakow. Jesli sie je kupi, to na ile one beda wazne? tzn. po jakim czasie znikna.
Zwierzaki, jeżeli dobrze pamiętam, są na zawsze.
Poprawie minik ciebie zwierzaki są na zawsze ;P zwierzaki to ozdoba maja opcje jechania na nich ale nie dostepne dla graczy. Ani vipow
Według mnie świetny pomysł. Już dawno bym kupił ale za te pieniądze na serwerze co na survival games i wielu innych trybach się zbiera nie na realne pieniądze.
Te zwierzaki tylko przeszkadzają, np w budowaniu ;p
Na starych serwerach craftboard i craftserver mozna kupic zwierzaka za dolary a tutaj nie wiem dlaczego, chciaz wiem czy maja jakies zastosowanie ten twoj "towarzysz"?
Serwer duzo zarabia na zwierzaczkach. Dodaja urody.
Przekierowanie