MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: SuperCraftBroo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Niewiem czy ktoś w to grał ale jak ktoś grał ten niech napisze w odpowiedzi. SuperCraftBroo inaczej SCB to tryb w którym na począdku wybieramy klasy np.
Zombie: set : głowa zombie spodnie,hełm,klata skórzane koloru zielonego łopate odrzut 1
Blaze: tak sami głowa blaza skórzany set kolor żółty
Blaze rod zaklęty ogień 1
Jest wiele innych klas klasy dla vipów i do odblokowania. Każdy hracz ma dubeel jumpa co 2do 4 sek . mapy są małe (50×50) mapa składa się z małych wysepek bliskich od siebie. Jak się zdecydujesz bannan to zrobie ci mapke tylko napisz
Grałem wiele razy, na serwerach premium o nonpremium, i zawsze tryb ten mi się podobał Smile. Jestem za wprowadzeniem go, znając banana doda jakieś klasy specjalne itd. Ale nie jestem przekonany czy tryb ten będzie się cieszył jakąś popularnością.
Znam ten tryb i od razu mowie ze propozycja na ten temat byla poruszana juz.
http://mineserwer.pl/Temat-Pomys%C5%82-S...rCraftBros
SCB to kolejny tryb na ktorym bedzie multum cheaterow wiec szczerze nie wiem czy jest to przemyslany pomysl. Zresztą w terazniejszosci nalezy zając sie trybami ktore są a potem dokladac nowe.
SCB to jest tryb, na którym gra DUŻO cheaterów. Jednak na pewno by było dużo graczy. A jeśli będzie duże zainteresowanie trybem więc (CHYBA) administratorzy (ogólnie pisze: policjanci,policjanci+,pomocnicy itd.) ten będą. Jestem na NEUTRAL/TAK
"Składa się z małych wysepek blisko od siebie" "począdku" "Hracz"
Ortografia się sama z twarzy wylewa ^^
Co do tematu, to tak jak powiedział użytkownik wyżej, gra tam dużo graczy na wspomagaczach i nie łatwo tak wszystkiego dopilnować. Druga sprawa to taka, że tryb upadnie po 2 tygodniach... Takie tryby szybko się nudzą.
Przekierowanie