Myślę, że ciekawym urozmaiceniem GTA byłoby dodanie granatów do /kit granaty. Kit byłby dostępny raz dziennie. Możliwe, że przyczyniłoby się to do chętniejszego używania przez graczy granatów, bo po prostu byłoby ich więcej. Piszcie co o tym sądzicie. Oczywiście byłoby to tylko możliwe dla gangsterów.
Mnie się podoba, gdyż naprawdę granat w użyciu na serwerze widzę raz na miesiąc. Boję się tylko, że Banan uzna, że już za dużo przywilejów będzie miał gangster... Ale może, kto wie... ;p
Swietny pomysl ale dodajac je na kit przydalo by sie takze za dolarki u policjanta dac po jakiejs nie duzej cenie zeby gangster nie mial za duzo ale tak ogulnie jestem za bo granatow prawie sie nie uzywa
mozna dodac tez aby kit amunicja dawalo kilka granatow
Tak! Na to czekałem! Granatów jest tak mało, że żal mi ich używać. W pełni zgadzam się z Aberforthem. Granat w użyciu widze raz na miesiąc. Według mnie cena za zwykły granat u policjanta powinna wynosić 80$, za flashbang 60$, a za idłamkowy 110$. Wtedy Ci co idą np. na Obame, szli by do aptekarza po antybiotyki i policjanta po np. 2 granaty.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
A moze dodac jeszcze zeby przemytnik sprzedawal granaty ? Chba ze banan ma juz dla niego jakies zadanie
Pomysł fajny. Myślę że gangster powinien dostać tą możliwość raz na dzień. DZięki temu gangsterzy spowodowaliby, że gracze częściej korzystali by z granatów. W 100% na tak
W sumie granaty super pomysł. Bo widać je raz na ruski rok XD
Fajny pomysł, jestem za!