Teleportujesz się do luwru albo jakiegoś zamku
Tam jest bardzo durzo ochroniarzy, długa droga
Na samym końcu mapy jest np. Obraz (mon alisa jakaś) albo jakaś żeźba i trzeba to coś ukraść.
Ten quest powinien być bardzo TRUDNY .
Za questa dostajemy krokodyla (to jest narkotyk to by było refir lub efekt siła) i 1100 $
A masz może mapę tego zamku? Zrób mapę jak chcesz questa.
Lol. Mogę nawet i zrobić mapę, ale z twojej wypowiedzi wynika, że "tepamy się do zamku, wchodzimy do zamku, biegniemy na pałe, "kradniemy" obraz i 1100$ na siada" Przemyśl to XD
Zamek na GTA? Genialne! Dodajamy świątynie i wiele innych średniowiecznych budowli, a to napewno sprawi, że tryb będzie bardziej podobny do prawdziwego gta.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Tak jest to idealny pomysł tylko szkoda że nie na ten tryb... Dałbym to do trybu "średniowieczny złodziej". Dodatkowo popracuj nad Orto itd. Aha no i daj mapę albo coś bo teraz to ja widzę tylko drogę i obraz z tego co napisałeś ;-;
pomysł byłby spoko kiedy to byłoby muzeum lub galeria sztuk pięknych.
Galeria sztuki jeśli już. Ogółem pomysł spoko ale napewno nie w zamku, i jeśli 1100$ to napewno mnóstwo zabezpieczeń itd. Drzwi na laser byłyby fajne, zawsze chciałem je zrobić...
tez mam pomysl, zrob macrl questa gdzie idzie sie przed siebie z ziemi wyrastaja gory i nadlatuja kosmici, zabiora nas do swojego statku i beda nas kroic a my bedziemy musieli wyczuc moment gdy kosmita bedzie pic herbate gdy taki moment nastanie szybko uciekamy i bazooka rozwalamy ufo...
rly?
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.