MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mam gangster
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Chciałbym poinformować, że wznawiam rekru do mojego gangu. Wystarczy mieć 5000$ i nie być wrogiem gangu. Wznawiam rekru, bo mam gangstera.
Dodaj jeszcze wymagania na jakieś ity, bo 5k każdy freekill może zdobyć.
P.S. Odśwież sobie członków gangu, bo cześć jest już nie aktywna, a cześć to mega słabi gracze, poważne.
Zgadzam się z @up. Dinner zaczął dodawać do gangu meega słabych graczy tylko dla hajsu. Przez to grove nie może zająć 1 miejsca w kdr ponieważ te fk, których dinner dodał dla hajsu cały czas dedają i nie potrafią nikogo zabić.
@up i co ci da ta 1 topa? Lepiej mieć więcej gracz do banków i za to będziesz miał $$$ a za tope będziesz miał gó***
Może niejest pierwsze w topie ale spróbuj nas pokonać jak jesteśmy w grupie nam pierwsza topa niepotrzebna do szczęścia itak wiemy że jesteśmy najlepsi
. Dinner poproś jakiegoś Pomocnika + o otwarcie starej rekrutacji

Dodam że nawet najsilniejsi jeśli są źli to będą potępiani przez Wszystkich bez wyjątku i nienawidzen
Ja nie rozumiem po co wam do banków po 10 osób... Ja najczęściej robię WSZYSTKIE banki i questy z FeriDoritosem i też mamy $$$ bo nie dedamy Tongue
@up i może 3 osoby razem później o innej godzinie następne osoby robią razem.
Przestańcie się kłócić. Jak zobaczę, że ktoś sobie nie radzi, nie pomaga na bankach to wyleci. Nie moja wina. Dołączając do Grove ludzie raczej wiedzą co robią. Nie musicie mi pisać co mam robić, wiem jak się prowadzi gang.
Dinner a kiedy mnie dodajesz :v
Stron: 1 2
Przekierowanie