Dostałem bana i dostalem ub od banan (kupilem) i kiedy wchodze na rpg mam 1 lvl a mialem 96 i w dodatku mialem VIPa na RPG i go stracilem a mialem w tym samym czasie na serwerze MF mam vipa a kupowalem go w tym samym czasie i w dodatku stracilem wzm. tyrka wszystkie rozdzki amulet szalenca itd nie bede wymienial bo duzo w plecaku mialem chyba 3 tyrki wiec moglbym jakos to udowodnic?
kjm jesteś pewien, że wchodząc na serwer dobrze wpisałeś swój nick? np nie pomyliłeś się jak MokrySuchar - wpisując złą wielkość jakiejś litery?;-;
napewno dobrze mam nawet seta i kilka rzeczy z ofert i dzialke cala ale rzeczy w 1 pasku stracilem
Jeśli wpiszę swój nick BATOKO_01 mam 66 level, a jak wejdę na serwer na nicku BATOKo_01 to będę miał 1 level. Innej możliwości nie ma. Wszystkie przedmioty są na nicku BATOKO_01. Do BATOKO_01 i np. BATOKo_01 jest takie same hasło, ale to tak jakby inne konta. Jest to zabezpieczenie, bo kiedyś gracz na W vs P miał np. boga. Wybrał profesje. Dołączył do gry, a po zakończonej grze ponownie chciał wybrać boga to musiał czekać 100 minut. Zmieniał wielkość liter w nicku dołączał do lobby W vs P, wpisał /bog i mógł nim grać i normalnie naliczało mu zabicia. Sprawdź jeszcze raz czy wpisałeś poprawnie swój nick.
A mogę wiedzieć za co i od kogo miałeś bana ?
Możliwe, że przez wykorzystywanie błędów (jeśli były poważniejsze) szybki sam się pofatygował i wyczyścił twoje inventory, do czego ma prawo ;-;
tak szybkibanan mnie przylapal ale nie wiedzialem ze az strace wszystko

No to wszystko jasne kara za wykorzystanie buga
całkowicie normalna sprawa, bezczelni oszuści na rpg nie tylko tracą itemy ale też lvl, chyba nie sądzisz że ten 96 lvl który nabiłeś oszustwami pozostanie na twoim koncie