MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] sircyrtyna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry:sircytryna
Nicki osób posądzonych:sircyrtyna
Najdokładniejsza data zdarzenia:29.10.16
Opis zdarzenia:podszył się pod mój nick zwróccie uwagę na nick sircyRtyna od niego, a mój sircytryna czyli prawdziwy.Gdy go ukaracie niez banujcie przez przypadek nicku sircytryna tylko sircyRtyna bo łatwo się pomylić.Proszę o szybką pomoc!
Dowody:https://zapodaj.net/2829abd1e9f02.png.html
Sugerowany wymiar kary:ban perm
Serwer: mineserwer.pl
Nie ma banów za podszywanie się pod graczy, są tylko za podszywanie się pod administracje.
Ale on jak okaże się że ma cheaty to administracja się pomyli i ja dostanę bana przez niego....
(29-October-2016 16:49:28)krzychu22 napisał(a): [ -> ]Ale on jak okaże się że ma cheaty to administracja się pomyli i ja dostanę bana przez niego....

Nie martw się, do takiej sytuacji nie dojdzie na pewno, a nawet jeśli to napiszesz prośbe o ub i znowu będziesz mógł grać Smile
witam dzieciaku. Chcąc sprawdzic co u was na serwie to wbijam na forum patrze a tu skarga i typo na chacie spami. Wbijam i widze to. Po 1 jak ktoś pod ciebie sie podszywa ciesz sie bo widać,że masz dojebany fejm... Po 2 to za takie cos bana nie ma. Jak chituje to ktoś go złapie i zbanuje a ban nie pojdzie na twoj nick.. tylko na niego bo duże literki mają znaczenie w nickach... Następną rzeczą jest do , że sam ukradłeś nick od jednego gościa co na yt nagrywal z kolegą budowanie. Racja w stu procentch należy do papryka więc sie go słuchaj bo ma policjanta i może więcej od ciebie....
(29-October-2016 17:08:24)kubolik3 napisał(a): [ -> ]witam dzieciaku. Chcąc sprawdzic co u was na serwie to wbijam na forum patrze a tu skarga i typo na chacie spami. Wbijam i widze to. Po 1 jak ktoś pod ciebie sie podszywa ciesz sie bo widać,że masz dojebany fejm... Po 2 to za takie cos bana nie ma. Jak chituje to ktoś go złapie i zbanuje a ban nie pojdzie na twoj nick.. tylko na niego bo duże literki mają znaczenie w nickach... Następną rzeczą jest do , że sam ukradłeś nick od jednego gościa co na yt nagrywal z kolegą budowanie. Racja w stu procentch należy do papryka więc sie go słuchaj bo ma policjanta i może więcej od ciebie....

Czesc stary kolego sprzed 2 lat wkoncu ktos pamietasz chomikplaygaming ?
Panowie @up i @up2
Nie róbcie offtopu
Da ktoś tą skarge do kosza?
(29-October-2016 16:49:28)krzychu22 napisał(a): [ -> ]Ale on jak okaże się że ma cheaty to administracja się pomyli i ja dostanę bana przez niego....

to nie wiem z jaka ty administracja wczesniej miales do czynienia ale u nas takich pustaków nie ma. Skarga bezpodstawna odrzucona.
Przekierowanie