MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: utrata
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
dzisiaj kupiłem sobie tyrke za klejnoty no fajnie wsyztko mam ją w eq i cofka serwa i co nie mam jej klejnpty poszły się pie****** i co teraz mam zrobić dostane ich zwrot czy co bo mam dośc zbierania na nowo tego wsyztkiego
Chyba będziesz musiał zbierać wszystko od nowa ;/. ''Administracja nie odpowiada za utracone itemy''. Ale bądź dobrej myśl Wink
ja ich pier zafsze tak pisza a jak by im taka cofka się zdarzyła i co by zbierali od nowa czy by se z maszynki do kasy wźeli i kupili z ofert

tego przykładem jest banan on nic nie osiągna bo se itki z masyznki bierze
Paw niestety "administracja nie odpowiada za utracone itemy" - ze względu na możliwe wyłudzenia, ale co do tego, że szybki niekiedy oddaje sobie to co nieumyślnie stracił, w podanym niżej przypadku kosztem innego gracza to niestety prawda - przykładem jest ten film - https://www.youtube.com/watch?v=MJ3bso7xw6k - minuta 16:15 do 17:18 - dokładnie przypatrzcie się temu fragmentowi i sami zinterpretujcie co się tutaj wydarzyło Wink ale jak mówiłem, bez dowodów na kupno nic nie zdziałasz.. ale! zastanawiając się, podany fragment może też w pewnym stopniu zilustrować zamieszanie jakie wywołało by oddawanie w ten sposób przedmiotów w jednej z częstych okoliczności jaką jest zwykła błędna interpretacja.. sami się temu przypatrzcie i oceńcie, jednak jak dla mnie na gameplay'u z definicji mającym przedstawić rozgrywkę bez uprawnień zmieniających jej przebieg (szybki w 98% przypadków przestrzegał tego, chodź nie był zobowiązany) taka sytuacja nie powinna się wydarzyć, bo zwykły gracz nie posiada możliwości jak ta podana na filmie Wink
to znacyz że ja cał yczas z nagrywaniem musze biegać , was to już nie obchodiz że ja nie jedną noc zawalałem zeby ta tyrke mieć a tu gówno przez cofke
Ostatnio Banan się zlitował nad graczem i złamał tą zasadę :
http://mineserwer.pl/Temat-B%C5%82%C4%85...light=jama
Jeżeli Banan działał by według zasad to gracz zbierał by od nowa

Pozdrawiam nie chce się udzielać więcej na temat administracji a dokładnie tej zasady :

"administracja nie odpowiada za utracone itemy"
@Up Suchar... w tamtym przypadku BYŁ dowód na to, że gracz powinien dostać ten przedmiot - to była zupełnie inna sytuacja - nie cofka, wyrzucenie serwera, czy przypadkowe wyrzucenie itemu z inventory,
tylko błąd permisji w skrzyni z nagrodą - Gracz udokumentował to, sytuację dało się zweryfikować - przykładowo to tak, jakbyś przeszedł tor przeszkód, zobaczył skrzynie z kłódką, o której powiedziano ci, że jest otwarta, zrobienie temu zdjęcia i zwrócenie się do właściciela toru... NIE TAK jak w przypadku wyrzucenia czy cofki jak w przypadku pawia, gdzie nie da się rozstrzygnąć czy kiedykolwiek miał tyraela.. naprawdę, spróbuj najpierw się zastanowić nad sprawą zanim cokolwiek napiszesz.. -,-
Ale jakby jeszcze miał dowód to można by byłu mu go oddać ale kto by się spodziewał że wywali serwer.
Pech i tyle
Czy Wy myślicie że te restarty są specjalnie?
Gdzieś zawadza jakiś CommandBlock, który to powoduje. Banan robi co może, powiedział że wynagrodzi osobę, która znajdzie przyczynę restartow...
Rozumiem twoją sytuację i według mnie jesteś uczciwym graczem, więc ja ci wierzę, ale dla banana to za mało Sad bez dowodów nic się nie da zrobić...
To może być ComandBlock na RPG na Anihilator Quest ostatnio ktoś kto miał haxy dostał się do niego i coś grzebał przy nim ...
Stron: 1 2
Przekierowanie