MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Skull
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: reviews
Nicki osób posądzonych: Skull
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj
Opis zdarzenia: Gracz mial sprzedac mi Amulet Leczniczy i mnie oszukal.
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=hIV7Ug_e...e=youtu.be
Sugerowany wymiar kary: PERMBAN
Serwer: Mineserwer.pl

Ps. Przepraszam za slowo "pierdol sie" ale myslalem ze Gracz sie ze mnie smieje.

-Dostalem juz bana od redoshi
Film jest prywatny, popraw.
(28-October-2016 17:09:01)onearmshooter napisał(a): [ -> ]Film jest prywatny, popraw.

Już Zrobione
XxReviewsxX prawde mówiąc, nic by się nie stało, gdybyś nie próbował Skull'a oszukać.. ;v
(28-October-2016 17:15:17)olek1603 napisał(a): [ -> ]XxReviewsxX prawde mówiąc, nic by się nie stało, gdybyś nie próbował Skull'a oszukać.. ;v

Jak oszukac???
Skull na nagraniu mówił, że ustalaliście wymianę na smoczą kuszę, dałeś zwykły amazoński łuk - to mniejwięcej tak jakbyś proponował tyraela, ale na trade wystawił ostrze warlorda ;v

no ale, skoro nie oddał potem itemów z niedokończonej wymiany zasłużył na perma ;v
na przyszłość lepiej ustalaj warunki handlu dokładnie, albo nagrywaj też całą umowę, bo może się tak właśnie jak teraz, skończyć na kontrowersjach..
przy okazji nie musiałeś już 3 razy powtarzać na chacie "masz bana", gdyby wtedy ktoś zrobił ss samego "masz bana", wycięte z kontekstu, skończyło by sie banem czasowym dla ciebie ;v
(28-October-2016 17:19:22)olek1603 napisał(a): [ -> ]Skull na nagraniu mówił, że ustalaliście wymianę na smoczą kuszę, dałeś zwykły amazoński łuk - to tak jakbyś proponował tyraela, ale na trade wystawił ostrze warlorda ;v

Umawialem sie z nim ze dam mu "Amazonski Luk z Samonaprawa"
On powiedzal "Ok"
I pozniej powiedzial ze miala byc "Smocza Kusza"
Z tym łukiem troche zastanawiające ale w końcu reviews tych pieniędzy nie odzyskał. Zbanowany.
Przekierowanie