MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na użytkownika Bartulla99
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chciałbym zgłosić gracza z nickiem powyżej, otóż podczas wymiany podlegała zasada, aby nie oszukiwać. W tym momencie otrzymałem od Bartulla99 300$, tak więc dałem mu przedmioty, które były celem wymiany. Lecz wtedy upuściłem mój Kilof Diamentowy podczas lagu na moim komputerze, prosiłem go aby mi oddał. Miało to być za opłatą dość wysoką jak nowego na serwerze :). Nagle zacząłem otrzymywać obraźliwe teksty na prywatnej wiadomości (msg) a mianowicie "Kur..a ile masz hajsu?'' powtarzało się to 5-7 razy. Prosiłbym o ukaranie użytkownika za obrażanie oraz spam. Dziękuje chrum chrum chrum
Musisz dać dowody i zastosować sie do wzoru skargi.
Chrum... Chrum... ? XD
(18-February-2015 20:58:05)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]Musisz dać dowody i zastosować sie do wzoru skargi.
Chrum... Chrum... ? XD

Niestety, lecz na moim komputerze nie zdążyłem zrobić screenów. Mam je na telefonie, które mógłbym pokazać za pomocą kamerki internetowej przy użyciu Skype Smile
Nie wiem czy komus z pomocnikow/adminow chcialoby sie w to bawic.

Nw, nie moja sprawa swoje napisalem, dziekuje i życze powodzenia w skardze.
(18-February-2015 21:05:45)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]Nie wiem czy komus z pomocnikow/adminow chcialoby sie w to bawic.

Nw, nie moja sprawa swoje napisalem, dziekuje i życze powodzenia w skardze.

A, dziękuje :)
Twoja skarga jest nie prawdziwa, ponieważ wszystko szło zgodnie z planem, gdyż to ty upuściłeś kilof.Po za tym jak pisałeś do (pomocnika) "Piotrowsky" to nawet on powiedział, że niestety nie za taki przypadek nie można dać bana.A spamu wcale nie było wiec bardzo prosze nie oszukuj, ponieważ to ty mi spamowałeś takimi tekstami : oddawaj kilof nawet widział to pomocnik "Piotrowsky" on może to potwierdzć.
Sprawda zakończona.. poszło dobrze z kilofem
Powyżej jest napisana skarga przez użytkownika ecHu, w tej sytuacji chcialem się dogadać lecz chciłem w zamian, żeby on usunął skargę.Użytkownik ecHu powiedział,że usunie tą skargę lecz tego nie zrobił, chciałbym aby został za to ukarany,ponieważ na regulaminie jest napisane, żę za kłamstwo oraz oszustwo grozi tzw. "ban".
Dziekuję bartulla99
Dowody.
Sprawa zakończona oddałem kilof użytkownikowi ecHu wiec prosiłbym abym nie został ukarany. Wink)

Jesteśmy pogodzeni Smile)))))
Stron: 1 2
Przekierowanie