Można expić se w studni wiary czy to nie opłacalne ?
Oczywiście że można tam expić, po to jest, ale moim zdaniem nie jest to zbytnio opłacalne jeśli masz już zdobyty kamień wiary, bo questa ze studni można wykonać o ile wiem tylko raz + nie dropią w niej klejnoty, a tyle samo lub więcej expa można uzyskać w takim samym czasie na normalnych expowiskach;v
@Edit: @down, w czasie kiedy zabija się jednego moba ze studni, można zabić 6-8 amazonek - Studnia - z vipem 100xp, amazonki w tym samym czasie - 7 x 22 x 2 = 308xp
48 expa za jednego fakt że dlugo się go biję ale z takim vipem to już można koxić z nabijaniem lvl
Lepiej expić na amazonkach albo na Zakażonych górnikach jeżeli zależy ci tylko na exp.
Głównym moim założeniem jest lvl i kasa a klejnoty odchodzą na dalszy plan ...
Wiesz ja bym expił

(28-October-2016 19:48:24)MokrySucha napisał(a): [ -> ]Głównym moim założeniem jest lvl i kasa a klejnoty odchodzą na dalszy plan ...
Skoro tak to lepiej expic na Studni Wiary - po 48 exp czyli jak 2x amazonka.
@up: taki mob to 2 razy amazonka, podczas, gdy w czasie zabijania takiego Sentinela można zabić bez problemu z 6-8 amazonek
@up2: nie nabijaj postów -,-
Jak ma się np. Ostrze Tyraela, to amazonka pada na 3 hity (ok. 21 expa). Na pewno łatwiej expić na amazonkach.
(28-October-2016 19:48:24)MokrySucha napisał(a): [ -> ]Głównym moim założeniem jest lvl i kasa a klejnoty odchodzą na dalszy plan ...
W takim wypadku polecam Amazonki albo Zakażeni górnicy tak jak pisałem poprzednio. Opcja z expieniem w studni jest najgorszą opcją bo zabicie jednego Sentinela= Zabicie 5 amazonek...