MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nq Odchodze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, nie bede sie tu rozpisywal i pisal jakies dziadostwa tylko powiem tyle ze odchodze i nie wroce. Dlaczego ? Nie mam co tu robic, forum sie znudzilo a na serwerach nie gram prawie w ogole.
Pomyslalem ze najwyzsz czas odejsc od takich pierdolow i zająć się porządnie nauką gdyż w tym roku czekają mnie próbne egzaminy a w nastepnym już końcowe. Sam nie wie jak to bedzie dlatego musze się skupic by miec lepsze oceny niż dotychczas.
Pozdrawiam wszytskich moich wrogów, przyjaciół, gości obrazonych oraz Piotrovskiego którego nie udało mi się nigdzie sklasyfikować.
Miło było (do czasu) ale się skończyło.
Moze czasem bede odwiedzac forum ale to nikłe myśli.
Na koniec pozdro dla Ariha, Tomusia, Skylifa -[X] Bez was to troche nudno było szczegolnie bez Tomka i jego tekstow.

To tyle i nq
Powodzenia Big Grin Niech FNaF będzie z tobą!
Z jednej strony to wygląda tak: papa, życzę Ci powodzenia itp. Z drugiej strony gry są na tyle magiczne, że nawet jak się znudzą to i tak do nich się powróci Smile
Żegnaj Ray! Pamiętam te rundy na WD i czasem gierki na PvPKits. Jeszcze raz żegnaj!
Szkoda, że odchodzisz :c miło się z Tobą pisało na chacie, w RP, rozmawiało o Wspaniałym Stuleciu... Cóż... Powodzenia!
I tak wrócisz
Pa
Powodzenia! Żegnaj i mam nadzieję, że niedługo jeszcze wrócisz do forum. Sad
(28-October-2016 08:34:09)Kornelka napisał(a): [ -> ]I tak wrócisz
Pa

zobaczymy.
No, to czesc ;p. I powodzenia na ''nowej'' drodze życia Wink
Życzę Ci powrotów Wink, każdy wraca
Stron: 1 2
Przekierowanie