Nick z Gry : ForMysticAbdulv4
Jesteś recydywistą?: Nie Nie Jestem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ Gram Czysto Bez Żadnych Programów Wspomagających. i dostałem bana za dobrą umiejętność PvP.
Serwer: Mineserwer.pl
Proszę o Szybkie Rozpatrzenie Tego Wątku
Dziękuje
Tak, dostałeś bana za nic

Sorry
Nie wiedziałem, że antyknock jest dozwolony, sorry

Ale Ja Nic Nie Mam Czysty Minecraft Bez Żadnych Programów (no mam tylko optifine)
Cheaty to nie żadne programy kolego =D
Skoro wg. Varka posiadałeś antyknoca to go posiadales, ten cheat jest widoczny golym okiem =)
Teoretycznie lagi powodują efekt podobny do antyknocka, jednak Vark potrafi rozpoznać cheaterów. Nie masz dowodów na to, że jesteś czysty, no chyba że masz jakiś filmik czy coś

I nie mów, że nikt nie nagrywa każdej sekundy gry, bo już był taki przypadek, gdy ktoś nagrał bana

Ślepy jestem sry..
@up: zgodzę się z tb lagi powodują że można się nabrać na antyknocka.
Mój kolega też dostał bana za antykcocka, chociaż miał lagi, ale cóż zdarza się
(28-October-2016 15:50:52)MiszczU napisał(a): [ -> ] (26-October-2016 14:28:36)MysticPlayerxD napisał(a): [ -> ]Ponieważ Gram Czysto Bez Żadnych Programów Wspomagających.
Sam już napisałeś, że używasz jakieś cheaty
" Gram Często bez [...]" Świadczy to o tym, że wcześniej grałeś z cheatemi i prawdopodobnie, że wtedy też grałeś.
Gram często? Napisał "Gram Czysto"
Po pierwsze...lag nie daje efektu AntyKnocka bo lag sprawia że jesteśmy niewrazliwi na otoczenie do czasu...Czyli jak mamy laga nie da się nas bic, unosimy się w powietrzu w naszej ostatniej pozycji, więc proszę nie mówić że Lag jest jak AntyKnock...
@up
Niekoniecznie bo przez lag może nas drugi gracz wiedzieć jako nieruchomego i może nas zabić.
Niektórzy policjanci za to banują... podczas gdy banowac za antyknocka powinno się dopiero gdy gracz się rusza i bije innych...
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera