MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Błąd przy probie tworzenia sygnatury/avataru/zmiany maila.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż.. Ekhm, ten...
Co to ma być?

Siedzę sobie spokojnie na "fonie huehue" i chce zmienić sygnaturę, bo ta co teraz mam jest "g" warta, bo i tak nikt nic nie napisze ;-; Dobra. Błąd wygląda mniej więcej (więcej) tak:

Wchodzę w panel użytkownika, następnie widzę wszystko na swój temat (troszkę więcej niż wy widzicie na moim profilu huehue ^^) ale widzę również to:

Edytuj profil:
Inne:

A powinno to wyglądać w ten sposób:
Edytuj profil:
- Edytuj opcje
- Zmień e-mail
- Zmień avatar
- Zmień sygnaturę

Inne:

Jeżeli ktoś dalej nie rozkminił tego, to przybliżę postać rzeczy:

Jest niebieskie okienko z czarnym napisem "Edytuj profil", jednak nie pokazują mi się opcje zmiany avataru itp.
Jest po prostu od razu: "inne"

MrRayqq coś mi pisał na ChatBoxie : "Bo masz blocked"

Jeżeli mam "blocked", to jak to zmienić?

Dodam, że błąd występuje jedynie na fonie huehue xd
Dziwne, jeszcze bym zrozumiała jakbyś na sygnature dostał blokade, ale ze nic się nie wyswietla
Miales zablokowane pisanie postow ostatnio?
To jest takie cuś:
http://m.imgur.com/pt1xOnv

(25-October-2016 17:09:11)Kornelka napisał(a): [ -> ]Dziwne, jeszcze bym zrozumiała jakbyś na sygnature dostał blokade, ale ze nic się nie wyswietla
Miales zablokowane pisanie postow ostatnio?

Nie, nie miałem ... ,-, dziwne.
A próbowałeś na innej przeglądarce?
(25-October-2016 17:14:23)Kornelka napisał(a): [ -> ]A próbowałeś na innej przeglądarce?

Faktycznie, przy innej przeglądarce to działa. Chciałbym jednak nie siedzieć tutaj, wolałbym na chrome.
Wie ktoś jak to naprawić, aby działało to na chrome?
Mi na chrome wszystko działa
A sprobuj zaktualizowac, jeżeli już masz najnowsza aktualizacje to wtedy zrób "odinstaluj aktualizacje"
(25-October-2016 17:43:09)Kornelka napisał(a): [ -> ]Mi na chrome wszystko działa
A sprobuj zaktualizowac, jeżeli już masz najnowsza aktualizacje to wtedy zrób "odinstaluj aktualizacje"

Dziękuję, pomogło a do tego szybciej mi chrome chodzi =) Jeszcze raz dzięki Kornelka Smile

Można zamknąć.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie