MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kiedy to powróci?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! W tym wątku chciałbym powiedzieć że kiedyś banan robił serie TROLOLOLO.
Teraz banan jej nie kręci w ogóle. i tutaj info do banana: jeśli będziesz miał trochę czasu nakręć trolololo Big Grin, gracze bardzo lubili tą serie i zawsze było dużo beki co wprowadziło dużo miłej atmosfery Wink.

Pozdrawiam
Jestem za powrotem tej seri, ale to wszystko zależy od banana.
Po pierwsze trololo nie bylo smieszne, nie wiem kto by sie ztego smial ale na pewno nie ja.
Po drugie seria byla bez sensu bo od razu wszyscy spamili na chacie ze Banan troluje i dalsza atrakcja sensu nie miala. Kolejną sprawa byl spam pod filmami z tej serii typu ''banan stroluj mnie''. Dodatkowo na tekie sprawy teraz nie ma zbytnio czasu wiec jestem ogolnie na nie. No ale nie zebym dyktowal bananowi jak ma zyc wiec niech sam zdecyduje na ten temat. Powiem tylko jeszcze tyle ze zamiast pisac zbedny watek mogles mu napisac to na na YT lub na PW.
Seria była fajna, przeze mnie długo wyczekiwana, ale jest jeden problem. SzybkiBanan tak jak napisał @up nie ma czasu na takie coś, bo widzisz, a to metro na gta robi, a to pluginy. I tak jeżeli banan chciałby nagrywać tą serię, to na innym serwerze lub na innym trybie, ponieważ gracze może są przygotowani na takie trolle. Piszę, że może, ponieważ już dawno tej serii nie było i można by w sumie zrobić taki jeden odcinek.
Każdy lubił tą serie ale bez przesady ze musisz pisać o tym wątek.Wystarczyła tylko napisać wiadomość do Banana

Co do serii to jestem za ...
seria fajna ale niektórzy gracze odpychali przy jej tworzeniu, notoryczny spam i zawracanie gitary, łatwo się troluje gdy jest się "tylko youtuberem" ale nie gdy się tworzy wszystko na tym serwerze i przebywanie na nim w celach programistycznych jest konieczne ;s

tak czy inaczej gdy wyprostuje tryby ktorymi sie zajmuje rozwaze jej przywrocenie Smile
Przekierowanie