MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Ninja_Mati
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Ninja_Mati
Dlaczego chcesz dostać unbana:BO nie mam hakow moge udowodnic po 2 w banie pisze ze sie przyznalem jezeli ja ego nie pamietam bo sie nie przyznawalem bo nie mam zbanowal mnie vark daj mi dowod ze mam chity zreszta nie bylo mnie na serwie kiedy dostalem bana ja nie uzywam hakow dajcie mi dowod ze mam ale nie macie dowodu bo na moim kompie nie wogole chitow VARK123 czemu mnie zbanowales to ja ten co ci powiedzial ze 123456789100 ma haki
Serwer: Mineserwer.pl
(23-October-2016 15:33:10)Vark123 napisał(a): [ -> ]http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-Ninja-...ight=ninja

TO NIE JA KTOS MNIE WROBIL SERIO JA ZNIM NIE PISALEM NAPRAWDE JA Z TYM CZLOWIEKIEM NIE PISALEM NIE BILEM SIE Z NIM JAK MOGE TO UDOWODNIC ZRESZTA WSZYSCY MOGA TAK PISAC TO NIE JA SERIO ZOSTALEM WROBIONNY NWM MAM SKEYPA MOZECIE MNIE SPRAWDZIC SERIO NIE MAM HAKOW ZOSTALEM WROBIONY
Tak jak @up2 napisal byla na ciebie skarga na przyznanie sie do cheatow wiec UB nie dostaniesz.
No i jeszcze prosze graczowi dac bana na forum za caps lock Tongue
EJ ale ja chce to udowodnic ze to nie ja na serio
Słaba wymówka używana w co drugiej prośbie o UB. Nawet jeśli to nie byłeś ty, to każdy odpowiada za swoje konto i basta. Nikogo nie obchodzi, że twój brat/siostra/ktoś inny wbił ci na konto.
Ban jak najbardziej zasadny. Nikt Cię w nic nie wrabiał.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie