MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [skarga] Olek_Rajch
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry:Xx_lukewod_xX_XD
Nicki osób posądzonych:Olek_Rajch
Najdokładniejsza data zdarzenia:23.10.2016 00:29
Opis zdarzenia:Zaczął przeklinać a pisze na regulamienie rze nie wolno przeklinać
Dowody:http://www.fotosik.pl/zdjecie/56a12789cc000eb5
Sugerowany wymiar kary:permban
Serwer:Minefox.pl
Tylko że on napisał KUUUURRRRRRRR, nie dopisał 2 liter więc z tym banem to ty się tak nie wysuwaj
A po 2 za to perma w życiu by nikt nie dostał.
Można się jedynie upomnieć o Caps locka ale o to już mniejsza. Ta skarga i tak sensu nie ma.
Kosz
Poprostu brak słów... chyba normalny człowiek o ile wiem ma prawo się wkurzyć i raz na jakiś czas stracić równowagę, kiedy np w tym przypadku po raz 3 błogosławieństwo nie zadziałało na czas pod koniec sali rozpaczy i to w prawie tym samym miejscu? ;v
Mogłem już tego capsa nie nadużywać, ale z uwagi na regulamin i innych graczy nie zacząłem "kląć" tak jak napisałeś, chociaż uwierz mi, naprawdę mnie korciło ..
Pozatym Perm? za napisanie 3 przedłużonych liter z CapsLockiem? naprawdę.. rozumiem że się na mnie uwziąłeś, no ale kompromitowanie się mogłeś sobie odpuścić..
Tja... Ten człowiek mnie dobija...
Składa skopiowane podanie od Maćka999999, teraz pisze g-skargę, która nadaje się jedynie do kosza.
Gdzie przepraszam bardzo w regulaminie pisze, "rze" nie wolno przeklinać? Tak, wiem, że jest zakaz wulgaryzmów, ale ta ortografia... xd
Kosz i tyle.
Gracz został Upomniany przez wiele osób i mnie więc zamykam
Przekierowanie