Twój nick z gry: beny366
Nicki osób posądzonych: Grzesiek88899
Najdokładniejsza data zdarzenia: 22 październik 2016 godzina 21:40
Opis zdarzenia: otrzymałem bana za obraze administracji - rzeczoną obrazą miało być stwierdzenie że ma 12 lat po tym jak zbanował mojego kolege za czity bez żadnych dowodów
Dowody:
http://scr.hu/0r5g/0tkq5 - dowód bana
przebieg rozmowy można sprawdzic w logach bo podałem dość dokładną godzine
Sugerowany wymiar kary: pozbawienie funkcji administratora gdyż widocznie ktoś tak niestały emocjonalnie nie zasluguje na nia.
Serwer: mineserwer.pl survivalgame
Jak banujemy za cheaty, nie musimy mieć dowodów.
Najlepiej, żeby Grzesiek potwierdził całą sytuację
Chyba sie nie zrozumielismy, zostałem zbanowany za obraze administratora- nazwanie go 12 latkiem co w moim mniemaniu nie jest obraza gdyz takiego zachowania nie mozna w zaden inny sposob skomentowac.
Ban mojego kolegi to osobna skarga do ktorej bylo by milo gdyby ktos sie odniosl
Masz jakieś dowody? Mogłeś pisać zupełnie inne rzeczy. A Grzesiek banuje słuszne
(22-October-2016 22:00:24)1Zuza1 napisał(a): [ -> ]Masz jakieś dowody? Mogłeś pisać zupełnie inne rzeczy.
Jezeli wypowiadajac sie nie masz zamiaru wykazac sie chociaz minimum inteligencji to lepiej sie nie wypowiadaj.
przebieg naszej rozmowy nalezy sprawdzic w logach bo de facto nie jestem zobowiazany do dokumentowania kazdej konwersacji jaka odbywam na serverze tylko dlatego ze jakies dziecko moze moje dowolne słowo uznac za powod do bana
Nie, bana dostałem za obraze administracji co widac zreszta na załączonym obrazku, w zadnym moim slowie cie nie obraziłem jedynie stwierdziłem fakt zaistniały.
beny366 a tak na marginesie nie obrażaj teraz 1Zuza1 poza tym jestem starszy od Ciebie sądząc po tym co sobą przedstawiasz więc nie nazywaj mnie dzieciakiem.
(22-October-2016 22:05:06)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]beny366 a tak na marginesie nie obrażaj teraz 1Zuza1 poza tym jestem starszy od Ciebie sądząc po tym co sobą przedstawiasz więc nie nazywaj mnie dzieciakiem.
Skoro tak to zapraszam na tsa z osobą która moze ten spor rozstrzygnąć coby nie mieszac osob postronnych. Nie mam zamiaru wylewac na forum 50 postów tylko dlatego ze nie jestes w stanie panowac nad swoimi emocjami i nazwanie cie 12 latkiem było trafieniem w czuły punkt ( jakis kompleks ? )
Nie nie mam kompleksów związanych z moim wiekiem co do tematu odpowiedziałem nie zamierzam się kłócić