MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prosze o unbana błąd w zapisie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dostałem bana za kilaure i pisało że na 4 dni odczekałem i teraz pisze że musze kupić. Czemu zmieniło mi to na pieniądze i czemu ja dostałem a 3 graczy z gorszymi cheatami niedostało ! np Niemamcheatów... chciałbym sie dogadać
Za cheaty dawane są bany permanentne. Jeśli miałeś bana z powidem killaura, to zbanował cię prawdopodobnie AC, a on również daje bany permanentne Wink
(22-October-2016 11:56:41)Pawlo565 napisał(a): [ -> ]Za cheaty dawane są bany permanentne. Jeśli miałeś bana z powidem killaura, to zbanował cię prawdopodobnie AC, a on również daje bany permanentne Wink

ale poco oni piszą że w ciągiu 4 dni nie bende mieć bana
rozumiem moge mieć permanent ale chociaż niech to ogarną bo mnie to zdenerwowało i chciałbym mieć sadysfakcje z tego ze mi robia nadzieje i denerwują mnie
Ale kto Ci tak napisał? Miałeś tak w powodzie bana?
Pawlo tak miałem napisane po tym ze mam bana że muszę odczekać 4 dni . Mój znajomy też miał cheaty (gorsze ) ale jakos miał bana tylko na 3 dni a to mój piewszy ban xd
Cheaty to cheaty, nie ma czy gorsze czy lepsze
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie