21-October-2016, 22:24:24
Witam, krótka piłka: Kilka miesięcy temu straciłem klate +5 serc w przykrych dla mnie okolicznościach (wpadłem do lawy na sali żalu i klikałem jeszcze w mysze = wywaliłem klate +5 hp do lawy). Od tamtej pory nie chciało mi się grać i piszę to teraz, tutaj jest moje pytania: 1.Czy można dodać możliwość zrobienia questa po raz 3? 2. Jeżeli nie, można dodać robienie tego questa od 0 poziomu ?
Uwagi do pytań:
1. Pikszel ! Ale nje bencie moszna robić tego znoffu bo ludzie bendom nabijać sobie kamienie zagłady !111oneonejedenjeden - Można zablokować wystawianie kamienia zagłady na aukcje
2. Dobre rozwiązanie dla takiego stefana, który stracił coś w podobny sposób jak ja, takowy Janusz zrobi sobie nowe konto "po cichu", da klejnoty, wykona questa i odzyska upragniony przedmiot
Uwagi do pytań:
1. Pikszel ! Ale nje bencie moszna robić tego znoffu bo ludzie bendom nabijać sobie kamienie zagłady !111oneonejedenjeden - Można zablokować wystawianie kamienia zagłady na aukcje
2. Dobre rozwiązanie dla takiego stefana, który stracił coś w podobny sposób jak ja, takowy Janusz zrobi sobie nowe konto "po cichu", da klejnoty, wykona questa i odzyska upragniony przedmiot