MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dostałem Bana Na vGracek za Przyznanie sie do Cheatów. i Chcialem Się dowiedziec
Czy, Za Przyznanie Sie Do Cheatów Jest Perm Czy Temp Według Mnie Powinien Byc Temp Od Zbanowania Konta Mineła Kupa czasu :/
Sprecyzuj "kupa czasu", bo z tego co pamiętam na napisanie prośby o ub masz tydzień. A co do tego to tak, za przyznanie się do cheatów jest perm.
Spk już wiem , Lecz Słuchaj to było tak że Jakis Typek Napisał do mnie że je mam Haxy a to po prostu skill nie ? Ta i Ja mu Odpisalem Dokladnie ,,Pfff Jasne -.-" I Za to dostałem bana Wiec Wiesz Nie Dokładnie Przyznanie
Serwer:Minefox.pl
Tryb:Pvp

(redoshi3456)
Spk już wiem , Lecz Słuchaj to było tak że Jakis Typek Napisał do mnie że je mam Haxy a to po prostu skill nie ? Ta i Ja mu Odpisalem Dokladnie ,,Pfff Jasne -.-" I Za to dostałem bana Wiec Wiesz Nie Dokładnie Przyznanie
Serwer:Minefox.pl
Tryb:Pvp
oj, oj to ja cię banowałem dawno temu za to przyznanie się pamiętam to pisałeś prośbe o ub wtedy to było na innym nicku na forum, tak za przyznanie się jest perm a banowałem cię tak dawno że tego już nie pamiętam Smile to było wtedy jak byłem w administracji.
no ale prośba o ub przysługe tylko raz więć ten wątek gdzieś jest w archiwum ale nie mam zamiaru szukać bo nawet nie wiem na jakiej stronie to było, ale cię pamiętam, wiem że ironhide wtedy to odrzucił.
Kosz
Za przyznanie się do cheatów jest PERM, nawet jeśli piszesz to dla żartów. My traktujemy to jak prawdę bo nie wiemy czy kłamiesz czy nie

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie