MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Dankings
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : Dankings
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem bana za nic
Serwer: mineserwer.pl
Jaki powod masz bana?
(19-October-2016 20:14:37)Kornelka napisał(a): [ -> ]Jaki powod masz bana?
cheaty
(ja nic nie mam)
Niech sie Grzesiek wypowie
(19-October-2016 20:16:51)Kornelka napisał(a): [ -> ]Niech sie Grzesiek wypowie
ok ale on napisze ,że oczywiście go bokiem biłem to wiadomo ,że tak napisze ale ok niech się wypowie tak napisze aby nie mieć nieprzyjemności z tego powodu
Będę oryginalny nie napiszę że biłeś mnie bokiem bo miałeś kritikalsy a to jest bardzo widoczne dostałeś bana i wgl nie wiem po co ten watek skoro byłeś tak ewidentnie odpalony
Grzesiek a wy się klepaliście na otwartej przestrzeni czy w tunelku jakimś co nawet skakać do góry się nieda?
(19-October-2016 20:23:19)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Bendę oryginalny nie napiszę że biłeś mnie bokiem bo miałeś kritikalsy a to jest bardzo widzoczne dostałeś bana i wgl nie wiem po co ten wontek skoro byłeś tak ewidętnie odpalony

Dobry wieczór,
syn zakupił u Państwa udogodnienia za ponad 200 zł. Proszę zatem wyjaśnić w jakim celu miałby korzystać z cheatów. Przyznam, że mało poważnie to wygląda.
Proszę o uznanie reklamacji.
Jezu chyba to logiczne, ze na normalnej powierzchni, to tak jakbyś przypomnial mu podstawy Minecraft
Ps. Grzesiek jak tak pisze 17 latek to ja chyba księdzem zostanę, masakra
Dodam jeszcze, że jest ogromnym fanem Państwa serwera co jeszcze bardziej wpływa negatywnie na ocenę zaistniałej sytuacji. Mam nadzieję, że jest to tylko pomyłka, która szybko się wyjaśni.
Stron: 1 2
Przekierowanie