Kiedyś na poprzednich edycjach był
1.Minigun może dodacie go zpowrotem?

2.Rocket Jump też fajna żecz do ucieczek pomysły dajcie w kom może banan doda zpowrotem

Naprawde fajne by było gdyby dodali te bronie bo brak mi ich

Nie wiem który kolejny wątek na ten sam temat. Te bronie zostały celowo wycofane i nie zostanął dodane. No chyba, że bardziej wyważone. Jak nie masz pojęcia o budowaniu wyważonych trybów to wogóle nie udzielaj takich nic nie wnoszących wątków, które miałyby zniszczyć tryb. Radzę przeczytać pozostałe wątki zabim napiszesz Nowy. Wedlug mnie wątek z kosza.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Najlepiej dodajmy wszystko co było jeszcze starej w edycji tak aby ta nowsza edycja wyglądała jak stara. Ludzie jak się robi nową edycje to się bardzo dużo rzeczy zmienia a niektórzy z was chcieli by wszystko to stare jakby tak było to by to nie była to nowa edycja tylko aktualizacja bez sensowna
1. Minugun może i był by spoko lecz jak napisał Howster109 to jest nowa edycja a nie stara...
2. Rocket Jump to to samo co bazooka a nią też się można podsadzać

. Masz rację Rocket Jump był by dobry do ucieczek ale ten item jak powiedziałeś służyłbym do ucieczki to o wszem tak ale gracze by to wykorzystali. Jak? Tak że jak się podsadzasz tym itemkiem (rocket jump) to przecież można się podsadzić np: na alexie na pułki lub przypuśćmy na obamie gdzie można się na parapet wdrapać dzięki rpg. Rocket Jump tylko by zniszczył i uprościł tą serie gta a tego chyba nie chcemy prawda?...
1. Hmm... raczej niee
2. ________________________________
| Windows Dialog [-] [口] [ x ]
|  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄  ̄ |
| Windows has detected that this idea is bad! |
| Do you agree? |
| ______ ______ _____ |
| | Yes | | Yes | | Yes | |
|  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ |
|______________________________ __ _|
Rocket jump już daje taki podskok