17-October-2016, 17:15:57
Nazwa użytkownika zbanowanego : olek1603
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana na chat boxie od Piotrovskiego, niestety słusznie
Wdałem się w długą i dość szydzącą z siebie nawzajem dyskusję z MrRayqq ( on też dostał bana na chat ;-; ), Piotrovsky kilkukrotnie nas upominał, ale niestety zlekceważyłem to, za co go naprawdę przepraszam. Mam teraz świadomość tego, że nie powinienem kontynuować wątku pomimo uprzedzeń administratora i uszanować jego upomnienia, nie wiem czemu tego nie zrobiłem - może to po prostu brak myślenia o konsekwencjach z mojej strony, jednak myślę że prawie każdemu należy się druga szansa i możliwość poprawy po błędach. Jeśli dostanę unbana i zostanę zbanowany 2 raz za podobną sprawę, nie napiszę prośby o odbanowanie, bo po 1 banie powinienem się czegoś nauczyć i bardziej uważać na słowa..
To tyle, liczę, że moja proźba zostanie rozpatrzona pozytywnie
Serwer: Forum - Chatbox (ban - str. 3 w Archiwum chatu - w czasie kiedy to piszę)
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana na chat boxie od Piotrovskiego, niestety słusznie

To tyle, liczę, że moja proźba zostanie rozpatrzona pozytywnie

Serwer: Forum - Chatbox (ban - str. 3 w Archiwum chatu - w czasie kiedy to piszę)