MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: MyLife-Krótka historia mojego życia :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć, dziś poznacie trochę bardziej mnie, oto streszczenie mojego życia Smile

Urodziłem się 12 października o godz. 1:50 w szpitalu w Bydgoszczy. Moje pierwsze lata życia nie były ciekawe więc przejdźmy 6 lat do przodu czyli do mojej pierwszej szkoły Smile
W klasie 0 działo się sporo rzeczy, wycieczki do wojska, do straży,do policji,do teatru, spotkania z strażą miejską, długo by wymieniać Wink
Lecz..
Wszystko co dobre nigdy nie trwa długo...
...w 1 klasie do nas doszło kilku rozwydrzonych dzieciaków, dla nich liczył się tylko hajs, ponieważ ja nigdy niczym nie mogłem zaszpanować w klasie stałem się obiektem drwin,2 klasa...tu się zaczeła moja pierwsza miłość...lecz skończyła się po 4 msc...dziewczyna zamiast mnie posłuchać i nie rozmawiać z klasowym nieukiem zaczeła sie z nią zadawać, dowiedziałem się od koleżanki że dziewczyna kibluje 1 klase gim Big Grin w 3 klasie doszło do ataku na mnie, wepchneli mnie do szatni a następnie pchneli na ziemię i skopali, wyszłem z tego cało ale przez kolejny tydzień byłem cały obolały..
Sytuacja się pogorszyła kiedy w 4 klasie do klasy doszli kolejni idioci z bogatych rodzin, tym razem aż do 6 klasy była z nimi zacięta wojna...
Tym razem poszło o telefony, ja posiadałem starą cegłe "sonyericcson", reszta albo ajfony albo szajsungi, przez 2 lata byłem dręczony za posiadanie starego telefonu :/ Wkońcu w 6 klasie im się dostało, za dręczenie mnie dostali nagany dyrektora, mogli nie zdać ale jakoś im się udało przejść do gimnazjum...
5 klasa...tu okazało się że matematyka to moja pasja, moje wyniki były znakomite ;D
Na sprawdzianie po 6 klasie dostałem 99% z matematyki!
Gimnazjum okazało się być 2 życiem Big Grin
Poznałem nowych ludzi, tu się zaczęły spotkania, imprezy, biwaki Big Grin
Nowa szkoła okazała się być lepsza pod każdym względem Big Grin
Moja pasja to śpiew, mam znakomite oceny ze śpiewu...
Moja 2 pasja to poniekąd komputery Big Grin
Gram czasami w NeedForSpeed MostWanted na PC Smile
Od niedawna gram w TeamFortrest 2..
Na moim PS2 ogrywam niesamowitą gre RPG FinalFantasty X...
Lubię rysować...nigdy nie było tak że w zeszycie nie było żadnego rysunku Big Grin
Mam kota który właśnie na mnie siedzi..
2 psy i 6 królików Tongue
Tu narazie skończymy tę opowieść Big Grin
Czas na podziękowania!
Lecim z koxem!

SzybkiBanan- za robienie wspaniałego serwera pełnego dobrych ludzi Smile
KalisPro- za pomaganie bananowi w serwerze Big Grin
juratan- za wspólną gre, rozmowy, spamowanie mi na pv xDD
demonik- za pisanie epickich opowiadań, rozmowy na chacie
alexkox55- za rozmowy na chacie/ts3, grę na serwerze i to o czym zapomniałem napisać Smile
paw123456789- za szukanie wiesz czego mi na kompie przez TV XD
LordVoldemort- dokładnie nie wiem za co ale cię napisze ;D
pawlo- za banowanie cziterów, rozmowy, i te inne xd
grojczan/Szymoon- to samo co pawlo xd
wzarek- szkoda że odeszłeś :'( za robieie epickich intr xd
kubixlol2- nwm
Nie napisałem kogoś? Pisz na dole Big Grin
Potem dopisze resztę xd
To by było na tyle Smile
Omg.. Uwielbiam czytac takie historie :')
Lap plusa: 3
Cytat:Albo ajfony albo szajsungi
Powiem Ci, że ta cegła która miałeś była o wiele lepsza =,) Bo chyba wtedy to były dopiero iPs5/4 i Samsungi s4/3
Ja miałem taką cegłę jak byłem w 4 klasie podstawówki ;-;
[Obrazek: sony-ericsson-k800_009.jpeg]
Dokładnie taką. Z takim napisem Cybershot.

Cytat:LordVoldemort - nie wiem za co, ale Cię wymienię ;D
Podziękuj mu za to, że dałem Ci plusa pod podaniem XD
He, plusik leci +
A dziękuję, za wymienienie
Życzę ci powodzenia z życiu bo życie się robi lepsze jak się przekroczy 18 lat moim zdaniem Wink
I powodzenia dojścia do administracji
O Boże jak ja sie ciesze, ze u mnie polowa osób w klasie nie ma w ogóle telefonów, możesz chodzić w najgorszych ubraniach, i tak wszyscy będą Cię lubieć.
Dziś to zedytuje post i dopisze co niecoSmile
Chwilę temu wbilem do domu: )
@edit
Dopisałem kilka elementów do tej historii Tongue
Ja również miałem SonyEricsona, ale w 2 klasie. Wiesz co, szczerze to ten telefon jest bardzo fajny, chociaż nie jest dotykowy. Generalnie na tamte czasy był spoko telefonem. Łap plusa i możesz mnie dopisać jak chcesz.
Dziękuję za wymienieni ^^. Życzę dostanie się na stanowisko Policjanta. Nie odchodz z forumSmile
A wyindywidualizowane konstantynopolitańczykowianeczkówny to co? Kupa?
Stron: 1 2
Przekierowanie