17-October-2016, 00:12:46
Cześć, dziś poznacie trochę bardziej mnie, oto streszczenie mojego życia 
Urodziłem się 12 października o godz. 1:50 w szpitalu w Bydgoszczy. Moje pierwsze lata życia nie były ciekawe więc przejdźmy 6 lat do przodu czyli do mojej pierwszej szkoły
W klasie 0 działo się sporo rzeczy, wycieczki do wojska, do straży,do policji,do teatru, spotkania z strażą miejską, długo by wymieniać
Lecz..
Wszystko co dobre nigdy nie trwa długo...
...w 1 klasie do nas doszło kilku rozwydrzonych dzieciaków, dla nich liczył się tylko hajs, ponieważ ja nigdy niczym nie mogłem zaszpanować w klasie stałem się obiektem drwin,2 klasa...tu się zaczeła moja pierwsza miłość...lecz skończyła się po 4 msc...dziewczyna zamiast mnie posłuchać i nie rozmawiać z klasowym nieukiem zaczeła sie z nią zadawać, dowiedziałem się od koleżanki że dziewczyna kibluje 1 klase gim
w 3 klasie doszło do ataku na mnie, wepchneli mnie do szatni a następnie pchneli na ziemię i skopali, wyszłem z tego cało ale przez kolejny tydzień byłem cały obolały..
Sytuacja się pogorszyła kiedy w 4 klasie do klasy doszli kolejni idioci z bogatych rodzin, tym razem aż do 6 klasy była z nimi zacięta wojna...
Tym razem poszło o telefony, ja posiadałem starą cegłe "sonyericcson", reszta albo ajfony albo szajsungi, przez 2 lata byłem dręczony za posiadanie starego telefonu :/ Wkońcu w 6 klasie im się dostało, za dręczenie mnie dostali nagany dyrektora, mogli nie zdać ale jakoś im się udało przejść do gimnazjum...
5 klasa...tu okazało się że matematyka to moja pasja, moje wyniki były znakomite ;D
Na sprawdzianie po 6 klasie dostałem 99% z matematyki!
Gimnazjum okazało się być 2 życiem
Poznałem nowych ludzi, tu się zaczęły spotkania, imprezy, biwaki
Nowa szkoła okazała się być lepsza pod każdym względem
Moja pasja to śpiew, mam znakomite oceny ze śpiewu...
Moja 2 pasja to poniekąd komputery
Gram czasami w NeedForSpeed MostWanted na PC
Od niedawna gram w TeamFortrest 2..
Na moim PS2 ogrywam niesamowitą gre RPG FinalFantasty X...
Lubię rysować...nigdy nie było tak że w zeszycie nie było żadnego rysunku
Mam kota który właśnie na mnie siedzi..
2 psy i 6 królików
Tu narazie skończymy tę opowieść
Czas na podziękowania!
Lecim z koxem!
SzybkiBanan- za robienie wspaniałego serwera pełnego dobrych ludzi
KalisPro- za pomaganie bananowi w serwerze
juratan- za wspólną gre, rozmowy, spamowanie mi na pv xDD
demonik- za pisanie epickich opowiadań, rozmowy na chacie
alexkox55- za rozmowy na chacie/ts3, grę na serwerze i to o czym zapomniałem napisać
paw123456789- za szukanie wiesz czego mi na kompie przez TV XD
LordVoldemort- dokładnie nie wiem za co ale cię napisze ;D
pawlo- za banowanie cziterów, rozmowy, i te inne xd
grojczan/Szymoon- to samo co pawlo xd
wzarek- szkoda że odeszłeś :'( za robieie epickich intr xd
kubixlol2- nwm
Nie napisałem kogoś? Pisz na dole
Potem dopisze resztę xd
To by było na tyle

Urodziłem się 12 października o godz. 1:50 w szpitalu w Bydgoszczy. Moje pierwsze lata życia nie były ciekawe więc przejdźmy 6 lat do przodu czyli do mojej pierwszej szkoły

W klasie 0 działo się sporo rzeczy, wycieczki do wojska, do straży,do policji,do teatru, spotkania z strażą miejską, długo by wymieniać

Lecz..
Wszystko co dobre nigdy nie trwa długo...
...w 1 klasie do nas doszło kilku rozwydrzonych dzieciaków, dla nich liczył się tylko hajs, ponieważ ja nigdy niczym nie mogłem zaszpanować w klasie stałem się obiektem drwin,2 klasa...tu się zaczeła moja pierwsza miłość...lecz skończyła się po 4 msc...dziewczyna zamiast mnie posłuchać i nie rozmawiać z klasowym nieukiem zaczeła sie z nią zadawać, dowiedziałem się od koleżanki że dziewczyna kibluje 1 klase gim

Sytuacja się pogorszyła kiedy w 4 klasie do klasy doszli kolejni idioci z bogatych rodzin, tym razem aż do 6 klasy była z nimi zacięta wojna...
Tym razem poszło o telefony, ja posiadałem starą cegłe "sonyericcson", reszta albo ajfony albo szajsungi, przez 2 lata byłem dręczony za posiadanie starego telefonu :/ Wkońcu w 6 klasie im się dostało, za dręczenie mnie dostali nagany dyrektora, mogli nie zdać ale jakoś im się udało przejść do gimnazjum...
5 klasa...tu okazało się że matematyka to moja pasja, moje wyniki były znakomite ;D
Na sprawdzianie po 6 klasie dostałem 99% z matematyki!
Gimnazjum okazało się być 2 życiem

Poznałem nowych ludzi, tu się zaczęły spotkania, imprezy, biwaki

Nowa szkoła okazała się być lepsza pod każdym względem

Moja pasja to śpiew, mam znakomite oceny ze śpiewu...
Moja 2 pasja to poniekąd komputery

Gram czasami w NeedForSpeed MostWanted na PC

Od niedawna gram w TeamFortrest 2..
Na moim PS2 ogrywam niesamowitą gre RPG FinalFantasty X...
Lubię rysować...nigdy nie było tak że w zeszycie nie było żadnego rysunku

Mam kota który właśnie na mnie siedzi..
2 psy i 6 królików

Tu narazie skończymy tę opowieść

Czas na podziękowania!
Lecim z koxem!
SzybkiBanan- za robienie wspaniałego serwera pełnego dobrych ludzi

KalisPro- za pomaganie bananowi w serwerze

juratan- za wspólną gre, rozmowy, spamowanie mi na pv xDD
demonik- za pisanie epickich opowiadań, rozmowy na chacie
alexkox55- za rozmowy na chacie/ts3, grę na serwerze i to o czym zapomniałem napisać

paw123456789- za szukanie wiesz czego mi na kompie przez TV XD
LordVoldemort- dokładnie nie wiem za co ale cię napisze ;D
pawlo- za banowanie cziterów, rozmowy, i te inne xd
grojczan/Szymoon- to samo co pawlo xd
wzarek- szkoda że odeszłeś :'( za robieie epickich intr xd
kubixlol2- nwm
Nie napisałem kogoś? Pisz na dole

Potem dopisze resztę xd
To by było na tyle