MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Miotacz ognia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam kolejny pomysł na GTA
Miotacz ognia zabieral by co 0.5 sec pól serca ale to zalezy od adminów Smile
jego koszt to tak z 25k do 30k to troche głupi pomysł ale na GTA by sie coś nowego sprzydało Smile
Powodzenia w pisaniu pluginu Smile
Banan napisze: czekam na plugin Tongue
Pugin to nic. Na pewno jakiś jest w necie, po za tym Aberforth ma gotowy napisany na naszym servie. A pomysł ok, czemu nie, ale wydaje mi się że już kiedyś był o tym wątek i nie wiem czemu to nie zostało wprowadzone.
Ja mogę napisać. Poza tym po co osobny plugin... kawałek configu do crackshota wkleić. Mogę przesłać jeśli administracja wyrazi zainteresowanie, w co wątpię. Kiedyś podobna propozycja już była.
(17-October-2016 14:16:21)Dinner napisał(a): [ -> ]Pugin to nic. Na pewno jakiś jest w necie, po za tym Aberforth ma gotowy napisany na naszym servie. A pomysł ok, czemu nie, ale wydaje mi się że już kiedyś był o tym wątek i nie wiem czemu to nie zostało wprowadzone.

Nie zostało bo się bugowało za bardzo
Okey pomysł lecz gdzie plugin na ten miotacz? Ten pomysł jest dobry ale nie wiem czy banan by go wprowadził chociaż kto to wie...
Na zachętę leci plusik Smile.
(17-October-2016 19:38:54)TrooxPL napisał(a): [ -> ]Okey pomysł lecz gdzie plugin na ten miotacz? Ten pomysł jest dobry ale nie wiem czy banan by go wprowadził chociaż kto to wie...
Na zachętę leci plusik Smile.

Odsyłam do mojej poprzedniej wiadomości, config mogę przygotować, jeśli będzie potrzeba.
zrobic sie da wszystko ale zadnego miotacza ognia tam nie bedzie. Pomijam juz palące się miasta czy wykorzystywania niezgodne z przeznaczeniem w questach.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie