MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] MrGamingXD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego: MrGamingXD
Jesteś recydywistą: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo nie posiadałem cheatów, zbanował mnie redoshi za zabicie go gdy mnie klepali 5vs1.... Dziś Kornelka mnie sprawdzała i byłem czysty.
Serwer:: mineserwer.pl
Ja za Gaminga mogę poświadczyć. Obserwowałem go już 2 dzień i raczej nie włączyłby killaury przeciwko policjantowi bo mu się nagle zachciało.
No patrz, biłeś z kilku kratek i były momenty że sie ciebie odepchnąć nie dało :v to z tych kratek już jakoś mniej mnie interesuje ale jak wytłumaczysz to że cie nie odrzucało?

PSmith15 też za niego mogłem poświadczyć.
A pozatym Kornelka mnie dziś sprawdzała i nic nie wykryła
Cheaty mozna zainstalowac w 5 minut c;
(16-October-2016 20:02:35)onearmshooter napisał(a): [ -> ]No patrz, biłeś z kilku kratek i były momenty że sie ciebie odepchnąć nie dało :v to z tych kratek już jakoś mniej mnie interesuje ale jak wytłumaczysz to że cie nie odrzucało?

Co?! niby kiedy?! Bylem na Speedzie 2 i ciogle klikałem w F (mam tam ustawionego Sprinta) może dlatego?
Odrzut to sprawa umowna i banować można tylko jak się upewnisz, że delikwent ma antyknocka. Przecież jak masz lagi też nie ma się odrzutu jak cię biją, i póki przeciwnik cię nie bije lub się nie porusza nie można go banować za knocka.
(16-October-2016 20:04:11)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Odrzut to sprawa umowna i banować można tylko jak się upewnisz, że delikwent ma antyknocka. Przecież na lagach też nie ma knocka, i póki przeciwnik cię nie bije lub się nie porusza nie można go banować za knocka.

Wiem, nie miał lagów, i specjalnie odchodziłem żeby sie przyjrzeć jak go inni bili.
szczerze, gram/grałem z gamingiem z rok na ms na trybie pvp zawsze grał czysto, na classicu też nic nie widziałem wątpię że on zaczął używać cheatów to bardzo ufny gracz, jak dla mnie zasługuje na ub
z tym co on przeżył na tym serwie to się nie równa nic innego.
ale to już zależy od administracji co dostanie
Jak to Smith powiedział ze bym był debilem gdyby miał cheaty i jeszcze używał ich przy policjancie, a tym bardziej jak wczoraj kupiłem vipa....
Stron: 1 2
Przekierowanie