MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie do graczy :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Chcialbym sie spytac czy ktos by mi pomogl z RPG poniewaz dzisiaj zaczne i nie bede wiedzial o co w nim chodzi xD. Jest taka osoba ktora dala by jakies eq?? Czekam na odpowiedzi Smile
Nie lepiej samemu coś osiągnąć niż od początku żulić o itemki? :v Całą zabawe sobie psujesz, a przynajmniej takie jest moje zdanie. Tu masz poradnik varka http://mineserwer.pl/Temat-Wielki-Poradnik-RPG tak ogólnie, a na /warp info masz reszte informacji
@up Jak pewnie wiesz mam 100 Lvl i najgorsze jest to że dziennie około 20 osób mnie prosi o pomoc albo o jakieś itemki także tamtym osoba nie wytlumaczysz ze lepiej dojść do czegoś samemu....

A co do @topic to tak jak @up napisał jest wspaniały poradnik Varka i masz też warp info na serwerze.
Uff po 20 min czytania juz wiem wszystko... Ale czy ty supmegamiki dasz mi jakies itemki moze?? xD blagam
Osiągnij coś samemu bo będziesz miał 2 razy większą radochę z tego niż jakby ktoś coś ci dał
Jeju do zamkniecia Sad
Żyły pękają...
Nikt nic ci nie da, nawet jeśli to psujesz we zabawę...
Pewien gracz kiedyś zaczął mnie wyzywać jak nie chciałem mu dac...
Naprawdę krew mnie zalewa...
Trzy kropki...
Prosze zamknac watek...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie