MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Jestem Kajan {prawdziwy}
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
A więc zostań tu yyy.... może kojarzysz ten nick , dlaczego , gdyż mój brat podczas gdy wyjeŻdzałem do Warszawy z rodzicami to minute przed taxi jeszcze gralem na ms i wszedł mi na konto kajan51 }: wszedł do folderu z chasłami i grał na moim koncie potem zalozył konto na forum... ponoć pare razy dostał Bana . A teraz może sie przedstawie. wyciągnołem to zniego xD
1.Nie nie nie przeżyłem 16 lat {Tak się podawał mój brat}mam tylko 10 xD
2.Pasjonuje sie hmm... chyba wszystkim , wszystko mnie interesuje
3.Spokojnie nie jestem nieukiem w 4 klasie zabrakło mi 5 setnych do czerwonego pasu
4.Trenuje judo w klubie Koka Jastrzebie
5.Mieszkam w Jastrębiu Zdroj
6.Dziękuje samuel5000 gdyż mi powiedział ze jak byłem w Warszawie pare miesi to ktos grał na mym koncie
7.Muj tata jest Arabem z Syriii...i???
Wiem będą hate
Jezu, chcesz słownik???
Mam parę na stanie :/
Tw. witam na forum :,/
Jezu... Ja Ci uwierzyłem, że masz 16 lat itd a tu nagle przyjeżdża jakiś kosmita i mówi, że masz 10 lat
;-;. (Te zdanie nie ma na celu obrażenia kogokolwiek.)
Witam na forum!
Witaj na forum :v.
Bardzo mje interesóje, rze twuj tato jest arab z Syrii...

Ja bym się bał takie coś napisać

╔══╗─╔═════╦══╗
║──║─║──║──║──║
║──║─║──║──║──║
║──╚═╣──║──║──╚═╗
║────║─────║────║
╚════╩═════╩════╝
Mnie rozwnierż.
Witaj na forum kocie.
Witam 10 letniego kajana który przyjechał do Warszawy i którego brat grał na jego koncie i pisał ze ma 16 lat i miał bana. I interesuje się wszystkim i brakowało mu 5 setnych do czerwonego paska. Oraz trenuje judo w klubie Koka jastrzebie, mieszka w Jastrzębiu Zdrój i jego tata jest arabem z Syrii. Dziękuje. Dobranoc.
Wow xd
Witaj na forum; )
..
Witamy na forum ^^
Siema.
Stron: 1 2
Przekierowanie