MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zapomniany klejnot
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wiemy na RPG mamy 12 poziomów klejnotów. Lecz część z nich została wycofana. Inne klejnoty są potrzebne do handlowania lub kupna itemów. Lecz został jeden klejnot.. Marakizowy czyli IX poziom. Długo myślałem że banan go zostawił i rozmyślał do czego może być potrzebny. Po dłuższym czasie okazało się że moja teoria jest zbędna. i Wtedy Klejnot o IX poziomie został "Zapomniany''. A wy jak myślicie czy kiedyś tajemniczy IX poziomowy klejnot będzie cennym klejnotem?
Możemy snuć rozmaite teorie i propozycje.. odpowiedź zostawiam adminom pomocnikom i graczom.

Pozdrawiam.
Mmmmm wiesz ci takie bezsensowne teorie spiskowe są totalnie zbędne... Znając banana i tak wymyśli kiedyś coś totalnie kosmicznego czego nikt się nie spodziewa xD
SzybkiBanan mówił, że będzie rozwijał RPG. Wiadomo on zajmuje się wszystkimi trybami, coś dodaje, zmienia, ulepsza. Wszystko w swoim czasie. Smile
Wiesz wątpie żeby było coś za 9 lvl klejnot ..
A może hmmm
Napewno nie będzie to miecz ani łuk ...
Może przekozacka różdżka albo amulet ...

Decyzja należy do Banana
Ja mam już pewien swój pomysł na przedmiot za IX lvl diamentu, ale najpierw musiał bym go zaprogramować, więc nie ma co na to liczyć ;-;
Bdw, szybki ciągle rozwija tryb, więc na 80% zostanie to wykorzystane do jakiegoś op przedmiotu Big Grin
Przekierowanie