14-October-2016, 22:44:32
Twój nick z gry: Dinner
Nicki osób posądzonych: xQwertyPL
Najdokładniejsza data zdarzenia: 07.14.2016r.
Opis zdarzenia: Cześć Tobie, który to czytasz. Pewnie wiesz jak ciężko jest pogodzić się ze stratą czegoś istotnego czy wartościowego. Tak właśnie to spotkało mnie, okradziono mnie. Oczywiście gracz został ukarany, ale co mi po tym, że dostał on bana. Ja tylko straciłem i nic nie zyskałem. Zresztą straciłem bardzo wiele, bo aż 110k na trybie RPG
. Oszukał mnie xQwertyPL, znany z kradzieży i przekrętów gracz na tym serwerze. Też kiedyś taki byłem to prawda, ale już nie jestem i praktycznie każdy może to potwierdzić, ale też nie jestem święty, zdarzy mi się czasem przeklnąć. Zwracam się z prośbą do Ciebie SzybkiBananie, czy mógłbyś mi zwrócić 110k na moje konto na RPG, bo naprawdę bardzo długo tyle pieniędzy zbierałem i chyba nikt nie powie, że to mało i, że taką sumę da się szybko uzbierać(bez smsa). Przy tej wymianie było wielu moich kolegów + ironhide, który oczywiście ukarał xQwertego, ale co mi po tym. Bardzo Cię proszę Bananie, oddaj mi te 110k na RPG lub mniej, lub tylko podmuch lub chociażby tylko 10k
. Znam regulamin, ale, ale... Wiem, że to może się wydać głupie co pisze, ale naprawdę bardzo mi szkoda tego na co zbierałem podczas mojej przygody na tym trybie
. Dziękuję.
Dinner
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=SB7IOrnV...e=youtu.be
Sugerowany wymiar kary: Gracz dostał już bana.
Serwer: ms RPG
Nicki osób posądzonych: xQwertyPL
Najdokładniejsza data zdarzenia: 07.14.2016r.
Opis zdarzenia: Cześć Tobie, który to czytasz. Pewnie wiesz jak ciężko jest pogodzić się ze stratą czegoś istotnego czy wartościowego. Tak właśnie to spotkało mnie, okradziono mnie. Oczywiście gracz został ukarany, ale co mi po tym, że dostał on bana. Ja tylko straciłem i nic nie zyskałem. Zresztą straciłem bardzo wiele, bo aż 110k na trybie RPG

Dinner
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=SB7IOrnV...e=youtu.be
Sugerowany wymiar kary: Gracz dostał już bana.
Serwer: ms RPG