MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug na Obamie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chodzi o to, że przez 30 minut próbowałem się dostać do kapitolu, aż skoczyłem z balkonu xD. Cały czas zabijałem strażników, którzy stoją przed wrotami kapitolu jak tylko zabiłem oby dwóch to zanim drzwi się otworzyły, to strażnicy już się pojawiali. Używałem, PSG-1, Broni Myśliwskiej, Desert Eeagle, łomu, sztyletu potek i i tak nie działało. Dosłownie pojawiali się 3 sekundy po zabiciu. Proszę o naprawę bugu.
"Wszystko jest idealnie wyważone" Jeśli robiłeś sam to mogło ci się nie udać bo mi też się nie udało. Jak robiłem w więcej osób to udało się bez problemu. Prawdopodobnie dlatego, że w 2 osoby możecie zabić obydwu strażników jednocześnie a jak byłeś sam tracisz te 0,1 sekundy na odwrócenie się i zabicie drugiego strażnika.
PS. i chyba nie 3 sekundy po zabiciu tylko 0,25s XD 3 sekundy to ja bym poszedł jeszcze do parku nazbierał grzybów i wrócił akurat
(14-October-2016 14:05:36)Aberforth napisał(a): [ -> ]"Wszystko jest idealnie wyważone" Jeśli robiłeś sam to mogło ci się nie udać bo mi też się nie udało. Jak robiłem w więcej osób to udało się bez problemu. Prawdopodobnie dlatego, że w 2 osoby możecie zabić obydwu strażników jednocześnie a jak byłeś sam tracisz te 0,1 sekundy na odwrócenie się i zabicie drugiego strażnika.
PS. i chyba nie 3 sekundy po zabiciu tylko 0,25s XD 3 sekundy to ja bym poszedł jeszcze do parku nazbierał grzybów i wrócił akurat
Ale trzeba doliczyć czas na rozwalanie drugiego strażnika oraz czas zanim płytki aktywują
drzwi. A reszta zapomniałem dopisać, że bug występuje na Minefoxie A Ty grasz na Mineserwerze.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
bugu nie ma, dzialasz sam wiec sobie nie radzisz, quest jest zalecany dla grup/gangów.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie